Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće dobro završiti

Radite li neku od ovih stvari u vezi, partneru je to gore čak i od prevare!

Shutterstock
21.07.2020.
u 16:30

Postoje neke stvari koje uništavaju vezu postepeno i neki ih smatraju gorima i od prevare.

Veza se temelji na povjerenju, iskrenosti, odanosti, ljubavi i međusobnom razumijevanju, a ako upravo te stvari nedostaju, malo je vjerojatno da će ona opstati. 

Neke stvari koje radite mogu biti gore čak i od prevare jer uništavaju vezu malo po malo. Pink Villa otkriva koje su to stvari koje su do prekida dovele češće nego afera iza partnerovih leđa.

Laganje
Kao i skrivanje raznih stvari od partnera, laganje nikad nije dobra ideja. Čak i ako želite zaštititi drugu osobu, male laži isto mogu dovesti do velikih problema kasnije. Jednom kada se povjerenje naruši, teško ga je ponovno izgraditi. 

Nepovjerenje
Ako vam je teško vjerovati partneru čak i oko nekih malih stvari, vjerojatno se nakupio gnjev prema toj osobi što nikako nije dobro. Često uništi vezu i prije nego shvatite da je između vas. Obratite pažnju na to.

Ponižavanje
Stalni prigovori, komentari, kritike... Sve to utječe na samopouzdanje partnera, a za uništavanje istog nije nužno verbalno vrijeđanje. Možda to radite potpuno nesvjesno ili mislite da nije tako strašno. Uništavate vezu.

Psihijatri su zatrpani pozivima građana tijekom pandemije: Sve više ljudi osjeća se tjeskobno i traži tablete!

Ostanak u vezi kada više nema ljubavi
Ostati s nekim samo zato jer ste ovisni o njima i ne znate biti sami nakon godina i godina veze potpuno je pogrešno. Ne samo da tako narušavate odnos s tom osobom, već narušavate i svoj mir i sreću.

Nedostatak komunikacije
Ako ne možete podijeliti neke stvari iz svog života s partnerom, to je alarm. Nakupit će se puno toga s vremenom, a komunikacija će se svesti na minimum. Pokušajte to ispraviti prije nego je prekasno.

Manipulacija
Veza nije igra u kojoj možete s nekim manipulirati. Poanta je u tome da se jedan prema drugome odnosite ravnopravno. Upravo to je temelj svake zdrave veze. Manipulacija, u bilo kojem obliku, može povrijediti osobu, uništiti samopouzdanje i napraviti više štete nego što mislite.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije