Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađeni?

Putnici odlučili: Ova je zemlja hit destinacija u Europi koju biste trebali posjetiti 2019.

28.12.2018.
u 12:57

Od 44 ponuđene destinacije, odabrano ih je šest u godišnjem izboru Travel Lemming Reader Awardsa. Neke bi vas zaista mogle iznenaditi.

Kamo putovati iduće godine?

Na portalu Travellemming.com putnici, influenceri i blogeri, ali i političari i svjetski poznate zvijezde, odabrali su top destinacije svakog kontinenta koje bi trebalo posjetiti iduće godine.

Od 44 ponuđene destinacije, odabrano ih je šest u godišnjem izboru Travel Lemming Reader Awardsa. Neke bi vas zaista mogle iznenaditi.

Za Europu izabrana je Srbija kao hit destinacija, koju je najbolje posjetiti od svibnja do rujna. U opisu ove zemlje navodi se kako je ovo jedna od najpodcjenjenijih destinacija na svijetu, a krije mnoge bisere koje bi se trebalo vidjeti. Osim glavnog grada, Beograda, navodi se i Novi Sad te Zlatibor koje ne biste trebali propustiti posjetiti, a tu su i druge lokacije koje ne zaslužuju ništa manje pozornosti. U Sjevernoj Americi prvo mjesto zauzeo je Valladolid, Meksiko, u Južnoj Lima, Peru, u Africi Malawi, u Australiji Orange, u Aziji Sri Lanka.

Pogledajte i galeriju Ovim se šokantnim situacijama nitko nije nadao, a uhvatila ih je kamera

1/29

Komentara 95

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
15:57 28.12.2018.

Turiste privlači dobra hrana i piće, niske cijene, lijepi ljudi. To sve postoji u Beogradu. Dosta je ljudima foliranja, da gledaju neki željezni krš od Eifelove kule u Parizu, da plaćaju pizzu 15 eura, koju im donosi neljubazni konobar i da susreću neke tamo arape

Avatar IgorBr
IgorBr
15:19 28.12.2018.

Zašto ne? Treba što više putovati, bilo gdje, što manje all inclusive aranžmana i agencija te što više upoznavanja lokalnih ljudi, običaja, načina života... bila to Srbija, Hrvatska, Maroko, Finska, Tajland, Peru... što više ljudi putuju, što više upoznaju druge, logikom stvari manje će mrziti, bit će otvoreniji, sretniji i vjerojatno siromašniji na računu, ali bogatiji za iskustvo. S 82 godine ćete, siguran sam, radije pričati unucima o piramidama, vijetnamskim uvalama, leskovačkom roštilju, islandskim gejzirima i dubrovačkim zidinama nego o tome da ste tamo neke 2018. imali najnoviji mobitel ili Golf koji već broj s led svjetlima.

PE
peugeot
16:22 28.12.2018.

Ja odoh na Skadarliju da se opustim i uzivam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije