Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provjerite!

Psihologinja otkrila što žene stvarno žele od svojih partnera

Pixabay
28.01.2023.
u 20:28

U odnosu sa ženama komunikacija je ključni faktor za rješavanje problema. Bez razgovora problem se neće riješiti niti će nestati sam od sebe.

Iako muškarci često znaju prigovoriti kako ni same ne znaju što žele, psihologinja dr. Samantha Rodman kaže da žene itekako znaju što žele i što očekuju u svojim vezama, a za Your Tango je otkrila što manje više svaka žena želi kad je u vezi

1. Kada žena govori, slušajte je s pozornošću. Time ćete dokazati da vam je zaista stalo.

5  razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

2. Budite dovoljno "pametni" i ne povezujte svako ženino loše raspoloženje s PMS-om. Žene su ponekad ljutite i zbog drugih razloga.

3. Muškarci moraju razviti EQ (emocionalnu inteligenciju). To ne znači da moraju plakati na romantične komedije nego samo da moraju biti malo osjećajniji prema ženama.

4. U odnosu sa ženama komunikacija je ključni faktor za rješavanje problema. Bez razgovora problem se neće riješiti niti će nestati sam od sebe.

5. Žene žele da muškarci pokažu vještine ophođenja sa ženinim prijateljima i članovima obitelji, čak i onda kada im isti ti ljudi nisu posebno dragi.

6. Neće prigovarati zato što vam često kuhaju vaša omiljena jela, ali ponekad im je zaista potreban odmor od kuhanja. Bilo bi lijepo kada bi se muškarac "odužio" na način da ponekad nešto skuha. Nije bitno što, iznenadite je. Bez obzira kako ispadne, žena će to jako cijeniti.

7. Razina mačizma kod muškaraca ne raste proporcionalno s brzinom kojom vozite automobil. Žene ne vole kada vozite auto kao da vas netko naganja.

8. Ponašajte se zaštitnički prema ženi, ali ne opsesivno. Žene nisu ničije "vlasništvo".

9. Žene jednostavno vole romantiku, posebice kada im muškarac izjavljuje koliko je voli i koliko mu znači. Na koji način ćete to učiniti, to je vaš izbor.

10. Najlakši i najbrži način da izgubite ženu je da joj lažete. Nemojte to činiti.

 Kaže da uživa biti kućanica i supruga milijunaša: 'Daje mi novac da održavam dobar izgled’

 

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
12:35 29.01.2023.

Novac

ZV
zvezdomor
03:04 29.01.2023.

milion u novčaniku i 20 u hlačama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije