Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba udomljenih

Psi spašeni iz Pokupskog Cerja druže se u V. Gorici

Udomljeni psi iz Pokupskog Cerja
Foto: Privatni albium
1/5
26.06.2014.
u 20:58

Udruga za zaštitu životinja 60+, koja je ozganizator događanja, očekuje dolazak udomitelja i njihovih ljubimaca

U velikogoričkom Parku dr. Franje Tuđmana u subotu 28. lipnja u 17 sati počinje izložba pasa udomljenih i spašenih iz Skloništa za životinje Pokupsko Cerje.

Organizator, Udruga za zaštitu životinja 60+, očekuje dolazak velikog broja udomitelja i njihovih ljubimaca.

- Želimo ih okupiti na jednom mjestu, da pokažemo koliko divnih pasa je spašeno i pružena im je nova prilika, novi život. Jednako tako, želimo potaknuti Velikogoričane, ali i sve druge koji dođu na izložbu, da se prošeću do skloništa i pronađu svog najboljeg prijatelja - kažu organizatori.

Na izložbu će pozvati i vlasnike Skloništa, kako bi se sami uvjerili gdje su i kako je psima koji su jedno vrijeme boravili kod njih. Jednako tako, pozvali su i veterinare Happy Veta i Arnika veterine, koji se brinu o zdravlju i prehrani pasa o kojima skrbi Udruga, a pružaju i posebne pogodnosti svim udomiteljima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije