Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko to ne radi

Prvi put je oprala cijev od usisavača pa ostala u šoku količinom prljavštine: 'Ovo je strašno!'

Pixabay
20.01.2022.
u 14:30

Nakon samo deset minuta namakanja cijevi, voda u njezinoj kadi poprimila je tamnosmeđu boju

Rachael Stammers je na Facebooku rekla da je imala usisavač Henry Vacuum i da u tri godine koliko ga je posjedovala nikada nije razmišljala o čišćenju unutarnje cijevi. No,  jednog dana je čula za tu tehniku ​​pa je pomislila da će je isprobati i bila je zaprepaštena rezultatima, kako piše Mirror.

Fotografiju rezultata podijelila je u Facebook grupi Family Lowdown Tips and Ideas, a mnogi su ostali šokirani samom metodom i rezultatima čišćenja.

"Imam Henryja i obožavam ga! Vidjela sam nekoga da to radi neki dan, pa sam pomislila da ću ga isprobati nakon što sam imala usisavač više od tri godine...", napisala je Rachel u objavi te podijelila fotografiju na kojoj se može vidjeti crijevo usisavača kako se namače u kadi.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda':

1/5

Foto: Facebook Leo Nicolier

Nakon samo deset minuta, voda u njezinoj kadi poprimila je tamnosmeđu boju, dok su se na vrhu vode skupile razne čestice prljavštine i prašine. 

Njezina objava brzo je postala popularna, a mnogi korisnici su ostali šokirani količinom prljavštine te otkrili kako će odmah isprobati ovu metodu.

"Bojim se pomisliti kakav je naš! Moj tata ga je imao nekoliko godina, a mi ga imamo od tada i mislim da to nikada nije učinjeno, barem ne od 2016. godine kada je tata preminuo”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Moj usisavač je star 10 godina i nikad nisam ovo napravila! Sigurno je odvratan…”

Novo označavanje roka trajanja hrane: Riža, kava, čajevi... bez oznaka trajnosti na pakiranju?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije