Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI JU NOSITI NA SVOM VJENČANJU

Pronašla vintage vjenčanicu u novom domu, no stari vlasnici ju žele natrag: ‘Odbijam ju vratiti!’

Shutterstock
04.10.2022.
u 11:30

Objasnila je da su bivši vlasnici bili skupljači koji su u svim prostorijama imali hrpu različitih predmeta, većinom bezvrijednih

Jedna žena ispričala je kako se preselila u poprilično neuredan novi dom, te je bila prisiljena pretraživati gomilu nereda u kojemu je pronašla lijepu, vintage vjenčanicu. Bivši vlasnici kuće sada žele haljinu natrag, no ona ju odbija vratiti, unatoč tome što se ne planira udavati, piše The Sun.

Profesorica povijesti od kruha radi pravu umjetnost:

1/15

26-godišnja korisnica Tik Toka objasnila je da je u svibnju 2018. kupila kuću sa šest spavaćih soba, te da su bivši vlasnici bili skupljači koji su u svim prostorijama imali hrpu različitih predmeta. Prema ugovoru, žena je pristala preuzeti vlasništvo nad svime u kući, jer su prošli stanari odbili to ukloniti sami. 

- Budući da je obitelj sve predmete prepustila meni, odlučila sam prionuti na posao i sve očistiti, za što su mi trebale gotovo četiri godine. Većina toga bile su neke bezvrijedne stvari, no pronašla sam i nekoliko predmeta koji su mi se svidjeli - napisala je žena u videu. 

Priznala je da je neke stvari i prodala, pa je tako i zaradila 20 tisuća dolara (oko 153 tisuće kuna), a odlučila je zadržati antikni namještaj, nekoliko komada nakita, i zadivljujuću, stariju vjenčanicu prekrivenu čipkom, u stilu 40-ih. Nakon što je platila krojačici da ju malo prepravi, odlučila je da će ju jednog dana nositi na svoj veliki dan, iako trenutno nema partnera. 

- Nakon prepravka haljine obukla sam ju i stavila nakit, te objavila fotografiju na Facebook-u. Bivši vlasnici, s kojima sam prijateljica na toj društvenoj mreži, to su vidjeli, te su mi poslali poruku u kojoj su me tražili da im vratim haljinu i cijelo naslijeđe. Odbila sam im vratiti, a zakonski oni tu ne mogu ništa ni učiniti. učiniti. Ako su im te stvari toliko značile trebali su sami očistiti kuću! - zaključila je.

@astoldbymera Am I the asshole for refusing to give a woman her grandma's wedding dress and jewelry back? (Originally posted on r/AITA) #wedding #weddingtiktok #weddingdress #weddingtok #hoarder #inheritance #greed #fyp #foryoupage #viral #trending #trend#explorepage #disturbing #reddit #askreddit #redditreadings #horror #redditstorytime #storytime #story #horrortok #spooky #scary #sad #creepytok #shocking #tragic #relationship #news #worldnews #drama #grief #family #familydrama #familyfeud #paranormal #AITA #entertainment #truecrime #didyouknow #didyouknowfacts #xyzcba #zyxcba #astoldbymera ♬ Sky Aesthetic - Tollan Kim

No, kasnije se očito predomišljala, pa je korisnike Tik Toka upitala je li ona u krivu u ovoj situaciji. Sudeći prema komentarima, većina njih stala je na njezinu stranu, no neki su ipak pisali da bi stvari vratili obitelji iz suosjećanja.

- Ne biste im trebali vratiti ništa, sve ste očistili i popravili sami. Trebali bi biti zahvalni da ste uopće pristali na to - napisala je jedna korisnica. 

"Nije u redu od njih, ali ja bih im vjerojatno vratila stvari samo da mi ne dosađuju u budućnosti", komentirala je druga, a treća je dodala samo: "Ignorirajte ih, sve je to vaše!"

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Komentara 1

DU
Deleted user
14:42 06.10.2022.

Trebala je 4 godine da dovede u red nekoliko soba??? Vrati ljudima vjenčanicu. Ionako te nitko neće takvu čestitu oženiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije