Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu imali pojma da je tamo

Pronašla je tajnu sobu skrivenu u svom podrumu: ‘Bila sam šokirana njenim tajanstvenim porijeklom

TikTok
29.12.2023.
u 14:30

Sve je započelo time što su imali curenje u kući

Mystee Ipong nedavno je naišla na tajnu, zidom ograđenu sobu u "jezivom podrumu" svoje 200 godina stare kuće i na TikToku je odlučila riješiti misteriozni slučaj. Sve je počelo kada je par, koji se nedavno uselio u kuću na sjeveru države New York u lipnju, otkrio neku vrstu curenja kući, ali izvor je bio nepoznat, a činilo se da voda istječe ispod zida, piše NY Post

"Onda smo primijetili", objasnio je Ipong u viralnom TikTok videu s 2,8 milijuna pregleda, približavajući se naizgled neupadljivom zidu. "To je definitivno zid od cigle."

@mysteeipong #historichome #creepybasement ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Novi kamen - barem, u usporedbi s okolnim zidovima - postavljen je u obliku onoga što se činilo kao ulaz u tajanstvenu sobu, koja je šokantno promašena unatoč "višestrukim" inspekcijama. "Da sam imala izbora, ne, ne bih ga otvorila", rekla je Ipong u glasu dok je njezin suprug otkidao barikadu. 

Budući da je curenje vjerojatno prouzročila cijev smještena iza cigle, par je započeo zamoran proces uklanjanja barikade kako bi otkopali ono što se nalazi iza njih. Ali par nije imao sreće: soba je, saznali su nakon nekoliko dana pokušaja probijanja cigli, bila puna nečega što je izgledalo kao kamenje, što ih je prisililo da pronađu drugi način da provale u tajnu prostoriju.

VEZANI ČLANCI:

Gledatelji koje je zanimala njihova tajna soba, teoretizirali su da je dom mogao biti dio podzemne željeznice, koja je korištena za pomoć zarobljenim ljudima da pobjegnu na Sjever. Nakon daljnje istrage, par je otkrio da je njihov dom u Clarksonu u New Yorku nekoć pripadao Lucy Blodgett, koja je možda imala veze s podzemnom željeznicom. Iako nije jasno ima li kuća doista veze s putevima slobode ili zašto je točno tajanstvena soba zapečaćena, neki su TikTokeri upozorili Ipong da ju ne dira iz straha da će se kuća srušiti.

"Jesam li jedini koji misli da je ta soba zatvorena s razlogom", razmišljala je jedna osoba. “To bi definitivno mogao biti način da se popravi struktura kuće. Moj brat radi s betonom i ispunio je podrumske prostorije kako bi stabilizirao kuću”, napisao je drugi. “Ako je garaža iznad te zapečaćene prostorije, to bi kamenje moglo poduprijeti njezin temelj. Pozvao bih nekoga da to pogleda", savjetovao je treći.

Stanodavac dolazio u stan dok nije bilo stanarke, a ono što je radio mnoge je zgrozilo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije