Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Promocija madraca - Pierre Cardin i Magniflex vam daruju 20 % proljetnog popusta

Madrac
Foto: Promo
1/12
27.03.2019.
u 16:29

U Malom Dućanu (iz) Snova (Martićeva 33, Zagreb), hrvatskom predstavništvu talijanskog renomiranog proizvođača madraca, jastuka i opreme za spavanje, možete ostvariti proljetni popust od 20 % na kupnju bračnih madraca i jastuka.

Od početka godine u dućanu možete isprobati i najnovije modele potpisane Pierre Cardin Paris, a koje također proizvodi Magniflex.

Dual Core je inovativna tehnologija (za bračni madrac već od 150 cm širine) a sastoji se od dvije jezgre pod jedinstvenom superkomfornom navlakom i omogućuje partnerima zaseban izbor do tri različite potpore i udobnosti na istom madracu.

Madrac Comfort Dual, iz kolekcije Dolce Vita, jedan je od najomiljenijih modela kod hrvatskih kupaca.
Uz 12 godina jamstva, certifikate poput OEKO-TEX®-a (koji se odnosi na cijeli proizvod a ne samo na navlaku, a kojeg imaju svi naši modeli), CE Medical Device, ovaj model ima navlaku od inovativne Outlast® tkanine, razvijene u suradnji s NASA-om za astonautska odijela, koja regulira tjelesnu temperaturu tijekom noći na 36,6 C. Idealno za ljude koji su skloni prekomjernom znojenju.

Navlaka, koja ima funkciju nadmadraca zbog vrhunske udobnosti, je izrađena od patentirane Memoform memory pjene koja se savršeno prilagođava tijelu.
Memoform je viskoelastična pjena koja čini Magniflexove madrace i jastuke posebnim u odnosu na ostale proizvođače i to zbog slijedećih razloga:

 

MAGNIFLEX MEMOFORM

STANDARNA MEMORY PJENA

 

Reagira na težinu tijela a ne na toplinu, mekana je i ima stabilnu temperaturu.

Reagira na toplinu i postaje tvrda zimi a mekana ljeti.

Struktura otvorenih ćelija poboljšava prozračnost jastuka/madraca te je uvijek ugodan i suh.

Struktura nije prozračna i jastuk/madrac je manje ugodan te podložan neugodnim mirisima.

Neugodni mirisi u jastuku/madracu su svedeni na minimum.

Sintetički materijal ima neugodan miris kojega se teško riješiti.

Pjena je ekspandirana vodom da bi bila ekstremno prirodna.

Pjena je proizvedena kemijskim supstancama koje s vremenom mogu postati štetne po zdravlje.


U izložbenom salonu tvrtke u Martićevoj 33 (zagrebački mali Vatikan-nasuprot Bookse) osim što možete isprobati različite modele, stručno osoblje će vam pokazati i uzorke pjena od kojih su ovi vrhunski madraci izrađeni. Što o kvaliteti madraca kažu zadovoljni kupci možete pročitati ovdje.

Kako razlikovati kvalitetnu memory pjenu od jeftine memory pjene pogledajte u ovoj video prezentaciji:

Za Magniflex kvaliteta je esencijalna. Zato se u proizvodnji koriste isključivo talijanske i europske sirovine te potpuno netoksični materijali, a svi proizvodi su certificirani nizom najstrožih svjetskih certifikata, od kojih posebno ističemo:
AJA and UKAS Proizvodni standardi i sustavi upravljanja koji koristi Magniflex u skladu su s direktivama AJA and UKAS, međunarodnih organizacija za kontrolu kvalitete.

OEKO TEX® (najviša klasa) certifikat jamči da naši proizvodi ne sadrže otrovne supstance ili tvari štetne za ljude i okoliš.
MUN Certifikat kvalitete, isključivo Made in Italy. Dizajn, proizvodnja i nabava su 100% talijanski.

GOTS (GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD)

Organski certifikat Instituta za etiku i ekološku certifikaciju iz Bologne. Potvrđuje da su svi materijali korišteni u našoj kolekciji Toscana izrađeni od 100% organskih materijala. Certifikat jamči maksimalnu zaštitu čovjeka i okoliša u kojem živimo.
ACA – AMERICAN CHIROPRATIC ASSOCIATION
Ovo je odobrenje najuglednije udruge kiropraktičara u Sjedinjenim Američkim Državama. U srpnju 2017. ACA je verificirala blagotvorne učinke MagniStretch madraca, koji isteže i dekomprimira kralježnicu.

CERTIFIED QUALITY WORLDWIDE

Show room MAGNIFLEX
NUVOLA - obrt za trgovinu i usluge
Martićeva 33 / 10000 Zagreb
tel: 5602260 / e-mail: croatia@magniflex.com

www.magniflex.hr
www.magniflex.com
www.facebook.com/magniflexhr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije