Proizvođač kečapa otklonio nedoumice: 'Zaboravite na ormariće i smočnice, mjesto mu je u hladnjaku!'
Iako znamo da mnogi ljudi kečap drže u svojim kuhinjskim ormarićima i smočnicama, savjetujemo da ga nakon otvaranja ipak stavite na hlađenje, poručili su iz tvrtke Heinz.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Samo treba pročitati upute na pakovanju (mada za to treba povečalo).