Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno

Probudili su je glasnim seksom na ulici pa im je ostavila urnebesnu poruku

nesanica
Foto: Getty Image
1/2
30.07.2019.
u 14:52

Nije im "ostala dužna" pa je na Facebook grupi "Plymouth Gossip girls" objavila urenebesnu poruku.

Svi to već dobro znamo, san je itekako važan dio našeg života i potrebno nam je minimalno osam sati kvalitetnog sna kako bi mogli funkcionirati normalno.

I kada nas netko naprasito probudi prije planiranog vremena ustajanja, to  može biti vrlo frustrirajuće.

Na svojoj je to koži osjetila jedna stanarka u Plymstocku, u Ujedinjenom Kraljevstvu kada ju je u 04.30h probudila buka para koji se odlučio seksati - na ulici. 

Nije im "ostala dužna" pa je na Facebook grupi "Plymouth Gossip girls" objavila urenebesnu poruku. 

Poručila im je kako bi trebali imati više poštovanja prema drugima koji bi u pola noći željeli spavati. 

"U 04.30h probudio me nepristojan par koji se seksao vani. I pritom su bili jako bučni, čak se i moj pas probudio iz dubokog sna. Ona je bila posebno glasna pa smo ja i svi naši susjedi dobro čuli da se noćas dobro provela i uživala  - dva puta! Dakle, ako se prepoznaješ i znaš da si ti bila ta žena koja je noćas prekinula moj san, mogu ti javiti i detaljan opis ako ti treba podsjetnik na proteklu noć, budi tiša drugi put kada se odlučiš seksati na ulici usred noći!"

Ljutita žena upalila je vanjsko svjetlo kako bi im dala do znanja da su nekoga probudili i upitala ih s prozora hoće li brzo završiti tako da ona može nastaviti spavati. Poprilično neugodno.

Navela je i u svojoj poruci na Facebooku i da je njena soba udaljena barem 10 metara od mjesta gdje se par "zabavljao" te da se između nalaze stabla i grmlje koje nije ublažilo buku u gluho doba noći. 

Pogledajte i video Nevjerojatan pokušaj parkiranja

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:58 30.07.2019.

Neka zavidna gospodja koja na zalost ima samo psa .... Vodite ljuba a ne rat!

Avatar Duksi
Duksi
16:48 30.07.2019.

A što je sa urnebesnom porukom ???,ova što se seksala nema pojma o čemu ova probuđena priča,koja je nenaspavana i ne izj.......na.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije