Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmijat će vas

Prizor koji ne viđamo često: Orangutanica Sandra kopirala njegovatelje pa oprala ruke vodom i sapunom

youtube
02.04.2020.
u 12:34

Orangutani su poznati po kopiranju pokreta ljudi, a kada je ova orangutanica vidjela da njezini njegovatelji peru ruke- i ona je to odlučila napraviti.

Sandra se rodila 14. veljače 1986. u zoološkom vrtu u Rostocku u Njemačkoj. U studenom 2019. godine preselila se u zoološki centar u Floridi, gdje je imala priliku biti s drugim orangutanima i imati trajnu skrb. Orangutani u tom skloništu imaju naviku promatrati svoje njegovatelje te kopirati njihove pokrete, prenosi 9GAG.com.

Pogledajte kako je orangutanica Sandra oprala svoje ruke - i to duže od 20 sekundi:

Njihova najdraža igračka su posude s vodom, a nakon što je Sandra vidjela kako njezini njegovatelji peru ruke, ona ih je odlučila kopirati i oprati svoje ruke. U videu se vidi Sandra koja svoje ruke pere vodom i sapunom te ih još dobro očetka četkom. Nakon što je oprala ruke, čak je počela i čistiti svoju nastambu. Kada je završila s poslom, vodu je prolila i nastavila sa svojim igranjem.

Upoznajte psića Finleya kojeg stalno uspoređuju s poznatim rock zvijezdama:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije