Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekanju je kraj

Primark u Ljubljani imat će 44 blagajne i 48 kabina, otkrijte kada se konačno otvara!

Primark
26.04.2019.
u 15:00

Primark je prvi dućan otvorio u Dublinu 1969. godine i zvao se Penney's. Danas imaju više od 360 dućana u 11 zemalja u Europi i Americi.

Neizvjesnosti i čekanju konačno je došao kraj - Primark u Ljubljani otvara se 13. lipnja 2019. u 10 sati, piše slovenska "Uporabna stran".

Kako je Toni Pugelj, direktor City Parka, shopping centra u čijem će sastavu biti i Primark, otkrio za slovenski portal "Uporabna stran" - osim kupaca iz Slovenije, računaju i na kupce iz Hrvatske te Italije.

Podsjetimo, do sada je najveći Primark bio u Grazu, a brojni Hrvati i dalje odlaze ondje po povoljnu trendi odjeću za cijelu obitelj te dodatke za dom. 

"Uporabna stran" otkriva kako će ljubljanski Primark imati 44 blagajne i 48 kabina na 4250 četvornih metara.

Foto: Citypark

U dućanu će kupcima na raspolaganju biti i besplatan WiFi, dvije zone za odmor s kaučevima i foteljama, a za zaposlenike je također predviđena zona za odmor s postajom za kavu i čaj te kuhinja, piše Uporabna stran. 

Radovi su iza paravana s logom Primarka, doznaje se, već pri kraju, a na stranicama Primarka aktivni su oglasi za zaposlenike za tri pozicije - jedan studentski posao te dva stalna: za posao asistenta u prodaji te supervizora. Posljednji dan za prijave naveden je 30. travnja 2019.

Foto: Uporabna stran

Primark je irska kompanija koja se bavi prodajom odjeće i accessoirea, a vlasnik joj je Associated British Foods
Dolazak ovog modnoga giganta na slovensko tržište bez sumnje će potaknuti konkurenciju na nove akvizicije. Govori se o grupaciji LPP Group (koja u vlasništvu ima Reserved), kao i o poznatom britanskom beauty brendu The Body Shop, koja navodno također ulaze na slovensko tržište. 

Primark je prvi dućan otvorio u Dublinu 1969. godine i zvao se Penney's. Danas imaju više od 360 dućana u 11 zemalja u Europi i Americi. Kompanija je jedna od najjačih u segmentu tekstila u Velikoj Britaniji i ojačala je svoju poziciju u Španjolskoj, Francuskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, Italiji, Austriji i SAD-u, piše RetailSee.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar MicroCube
MicroCube
15:47 26.04.2019.

Neizvjesnosti i čekanju konačno je došao kraj. Nikada više ništa neće biti isto.

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
15:38 26.04.2019.

Jos jedan bespotreban objekat..

Avatar Le-Freak
Le-Freak
17:36 26.04.2019.

Niskoklasna roba za one koji vole jeftinu garderobu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije