Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEAR DEIDRE

'Prije nam je seksualni život bio fantastičan, a sada više me ne želi mi poljubiti'

Getty Images
03.11.2019.
u 18:45

Deset su godina u braku, ali fizičke privlačnosti više nema.

- Sex s mojim suprugom nekada je bio fantastičan, ali nismo vodili ljubav četiri godine. Neće me ni poljubiti ili maziti - započela je tridesetpetogodišnja žena svoju priču i rekla kako su već deset godina u braku. Nije sigurna kako riješiti svoj problem, a za pomoć se obratila Deidre, savjetnici portala The Sun.

- Bili smo tako sretni, a onda je odjednom prestao željeti seks. Nadala sam se da je to privremeno i da ćemo biti u redu- nastavila je i dodala kako je uvijek brižan i ljubazan, ali kad je u pitanju seks, on samo odlazi.

Ona je sada povrijeđena i uzrujana, a tvrdi i kako je pokušala razgovarati s njim, ali on joj se ne želi povjeriti te govori kako dobiva medicinsku pomoć, ali ona ne vidi napredak.

Deidre ju je odmah savjetovala da se o seksu mora ozbiljno porazgovarati. 

- Zvuči kao da pati od problema s erekcijom ili gubitka seksualnog nagona. Oboje može biti simptom medicinskog problema kojem je potrebno rješenje.  Recite mu da ga volite i da mora posjetiti svog liječnika - jednostavno je rekla Deidre. 

Ljubavne savjete možete dobiti i od kumica s placa:

Ključne riječi

Komentara 2

MO
MorskiVuk53
21:47 03.11.2019.

Ili imaš loše društvo ili osobna higijena nije primjerena. U svakom slučaju problem je u tebi.

DD
dr dragon
07:06 04.11.2019.

Problem je da se prazni vanka a kod kuče nema više niti volje niti snage

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije