Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručna podrška i tjedna mjerenja

Prijavi se i mršavi uz Nupo: Skini višak kilograma i osjećaj se poletno i zdravo!

dijeta, ilustracija
Foto: Thinkstock
1/3
23.05.2014.
u 09:40

Želiš izgubiti višak neželjenih kilograma te smanjiti opseg struka i bokova? Poboljšati svoje zdravstveno stanje? Napravi prvi korak, uzmi kilograme u svoje ruke i uključi se u akciju ''Nupo - hrana sa zadatkom!''.

Dvije kandidatkinje iz Zagreba koje se prijave na portalu zdravakrava.hr imat će priliku kroz 6 tjedana skinuti suvišne kilograme! Svaku očekuje paket Nupo proizvoda za 6 tjedana, kontinuirana stručna podrška, nutricionistička savjetovanja, tjedna mjerenja, motiviranje i odlični Nupo pokloni! Tijekom projekta, a i kasnije, imat će podršku cijelog Nupo tima, Nupo ambasadorice Ane Begić Tahiri kojoj Nupo i dalje osigurava savršenu liniju, te Nupo korisnika i korisnica koji su svoj cilj već postigli, i odličan su poticaj i primjer svima onima koji se još nisu odlučili othrvati lošim prehrambenim navikama!

Siguran i učinkovit način mršavljenja

Osnovna ideja za Nupo bila je revolucionarna: nov i pozitivan pristup mršavljenju, koji daje korisniku moć da kontrolira svoje kilograme, a tako i izgled svoga tijela. S ambicijama u potrazi za postavljanje novih standarda proizvoda za mršavljenje, prije 30 godina u Danskoj je razvijena inovativna Nupo dijetalna prehrana u vrlo niskokalorijskoj dijeti (VLCD - Very Low Calorie Diet) s kojom osoba unese manje od 800 kalorija, ali tijelu osigurava sve što mu je potrebno, sve esencijalne vitamine, minerale i prehrambena vlakna. Svaki Nupo dijetalni obrok je punovrijedan lagan obrok, koji se sastoji od samo 115 kalorija.

'Nupo je prehrana kakvu sam dugo tražila i sve što mome tijelu treba za učinkovit gubitak neželjenih kilograma. Nupo mi u potpunosti odgovara u okusima i vrlo je prikladan za moj stil života', rekla je glumica Ana Begić Tahiri. Nupo dijetalni obroci se vrlo lako pripremaju u Nupo shakeru, i sve što ti je potrebno za pripremu su 2,5 - 3 dcl vode i porcija tvojeg omiljenog Nupo dijetalnog okusa.

Detalje i obrazac za prijavu pronađi OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije