Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva priča!

Prijatelj mu namjestio djevojku, odletio je u Rim ne znajući tko ga tamo čeka

04.02.2019.
u 12:27

U to je vrijeme Sarah De Vries bila na studentskoj razmjeni u trajanju od šest mjeseci u Parizu. Pristala je otputovati u Rim na spoj na slijepo kako bi upoznala Matta.

Upoznavanje partnera putem aplikacija za online upoznavanje može katkada dovesti do neugodnih situacija. Ili smiješnih. Ili onih o kojima ćete htjeti pričati svojim prijateljima.

Jedna od takvih mogla bi biti i ona Matta Dajera koji je na vrlo neobičan način upoznao Sarah De Vries.

Matt Dajer našao se u neobičnoj situaciji kada su mu prijatelji odlučili namjestiti djevojku, ali sve su držali u strogoj tajnosti tako da Matt nije znao što mu se sprema. 

Mattov prijatelj Ammar Kandil, inače iz Los Angelesa, jedno je popodne u Parizu pregledavao profile djevojaka na Tinderu. Naišao je na Sarah i shvatio da je ona po svemu opisanom savršena za njegovog prijatelja Matta. Pronašao je njen profil na Instagramu i poslao joj je poruku s upitom bi li se susrela s njegovim prijateljem na spoju na slijepo.

U to je vrijeme Sarah De Vries bila na studentskoj razmjeni u trajanju od šest mjeseci u Parizu. Pristala je otputovati u Rim na spoj na slijepo kako bi upoznala Matta.

Ammar je uz pomoć ekipe Yes Theoryja, televizijskog showa koji organizira spojeve na slijepo i prati svaki korak partnera koji se upoznaju pred TV kamerama, organizirao spoj i, iako su letjeli istim zrakoplovom, planirano je da se par upozna tek u zračnoj luci. Sarah je ranije od Matta zatražila punjač za mobitel te je on itekako bio iznenađen kad mu je ona prišla kasnije na aerodromu i predstavila se kao njegova "tajna djevojka" s kojom ima dogovoren spoj naslijepo. 

Matt je pred kamerama rekao kako je Sarah toliko lijepa i da je opčinjen njenom pojavom toliko da bi mogao sav novac koji je ikada zaradio potrošiti u jednoj noći s njom. 

Isplanirao je obilazak Rima sa Sarah na vespi i romantičnu večeru. Bilo je to prije godinu dana kada je njihova priča postala pravi hit na internetu. No, kako je završila, to je ono što su mnogi htjeli znati.

Par je održavao odnos neko vrijeme, no onda su se razišli jer je Sarah dobila stipendiju i odlučila je ostati studirati u Rimu. Matt i Sarah karijere su stavili na prvo mjesto pa je svatko otišao svojim putem, a Sarah je danas u vezi s nekim drugim. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije