Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije sigurna

'Prevarila sam dečka i ostala trudna, a sada ne znam tko je otac'

shutterstock
11.12.2020.
u 21:25

Ne zna čije je dijete, a boji se reakcije dečka pa za savjet pita stručnjakinju.

- Napravila sam veliku grešku. Prevarila sam svog dečka i ostala trudna, a sada ne znam tko je otac. S dečkom sam šest godina i imamo odličnu vezu, ali ne znam čije dijete nosim - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Otišla je na putovanje sa svojim prijateljicama i tamo je upoznala muškarca koji joj se svidio na prvu. Otkrili su da ostaju u istom hotelu pa je otišla kod njega na piće. Počeli su očijukati i brzo su završili u krevetu te imali strastveni seks. 

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Mislila je da je sve prošlo dobro, ali onda je nekoliko tjedna kasnije napravila test za trudnoću, koji je bio pozitivan. Sada se boji da njezin dečko zna da nešto nije u redu i pita se treba li mu reći istinu ili šutjeti i pustiti da brine o djetetu kao da je sigurno njegovo.

- Krivnja nas može natjerati da pretpostavimo najgore i mnogi ljudi zapravo ne razumiju datume trudnoće.  Zakažite sastanak kod svog liječnika ili primalje. Zabilježite datume kada ste imali spolni odnos sa svojim dečkom i drugim dečkom. Nadajmo se da ćete otkriti da se stvarni datum začeća ne podudara s vašim praznikom.

- Ako se čini da je dijete rezultat vašeg seksa za jednu noć, budite iskreni s dečkom jer tajne imaju naviku dugoročno stvarati više problema. Nadajmo se da je vaša veza dovoljno jaka da preživi ovo - odgovorila joj je Deidre.

Tko namjerava okititi bor ranije? Uz ovaj trik lampice vam se više nikada neće zapetljati, a i izgledat će bolje:

Komentara 3

MO
montello
18:00 12.12.2020.

da su to muskarci napravili bili bi svakakv,i eto zene mogu, sada odgajaj sama dijete i izgubila si dečka.

ŠE
Šemso
01:37 12.12.2020.

Sjedi na mravinjak pa reci koji te mrav ugrizo. Ma ništa se ti ne sekiraj bitan je upisnik a ne utisnik, ni prva ni zadnja koja ga uvaljala

Avatar Poskok 1
Poskok 1
23:08 11.12.2020.

Pa kaj te boli ćuća za to. Moraš biti pozitivna. Prvo sad se možeš tamburat naokolo koliko hoćeš bez straha je nemreš još jednom ostat trudna. Drugo, kad rodiš ak liči na tebe veliš dečku da je njegovo, ak ličiliči na njega još bolje, a ak liči na zagondžiju onda budeš malo improvizirala (ono da je na pokojnog pradeda i to). Znači samo pozitiva nemoj ju žalit. Znaš i sama da nije od sapuna i da se nemre istrošit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije