Povratak na članak

Preuranjeni početak bavljenja sportom ne daje dobre rezultate

S početkom nove školske i vrtićke godine počinje i sezona upisa na dodatne sportske aktivnosti za najmlađe.
Objava 07. rujna 2010. 5827 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 4
 • -obrisani-:

  ako sport ne daje dobre rezultate, dajte djeci alkohol a najpoznatija je kampanja žuja je zakon alkohol i sport hm

  09:07 07. 9. 2010.
 • mala ulica:

  Slažem se sa podacima iz članka. Često se zbog roditeljevih ili trenerovih ambicija djetetu oduzima neprocijenjivo vrijeme djetinjstva. Upravo iz tog razloga da bi se djetetu dozvolilo provesti bezbrižno prvo desetljeće života ne treba ga prerano baciti u agonistiku. Nakon ... prikaži još! škole trening, vikendom utakmice. 15 utakmica = 15 vikenda. Jedino ako dijete samo želi onda je dobro dat mu potporu. Djeci u prvom desetljeću života važnije je slobodno vrijeme provoditi sa obitelji i prijateljima gdje se takodjer mogu baviti sportom u igri i zabavi.

  17:06 07. 9. 2010.
 • soso:

  ma da svi seru što je dobro za djecu a niti jedna osnovna škola nema organizirane sportske izvanškolske aktivnosti jer se nastavnicima tijelesnog odgoja neda raditi s dijecom u školi \"za badava\" jer im je satnica pretrpana rade cijelih 4 ... prikaži još! h na dan pa još da moraju ostajati još jedan sat s dijecom na dodatnim aktivnostima pa tko bi to izdrzao raditi svaki dan 5h.Lakše je djeci ponudit aktivnosti izvan škole za 150 kuna mijesečno i bog te veselio roditelji misle da dijeca treniraju a oni samo kupe pinku i boli ih ona stvar za dijecu.čast izuzecima

  08:11 08. 9. 2010.
 • zami:

  Izgleda da je novinarka prepisala neki stari tekst , jer je cijenjeni dr.Milanović profesor na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu,koji taj naziv nosi od 25.IX.2001. godine. Za roditelje je kod odabira sportske aktivnosti najbolje potražiti savjet kineziologa.

  21:23 12. 9. 2010.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.