Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inspiracija mnogima

Imala je 135 kg i bila je ovisna o brzoj hrani, a sada je nitko ne bi prepoznao

Alice Blows
Foto: Instagram
1/2
10.08.2017.
u 11:26

Liječnici su 23-godišnjoj Australki rekli da neće dugo živjeti ne poduzme li nešto zbog čega se ona drastično promijenila

Kada su joj liječnici rekli kako zbog svoje ovisnosti o hrani i pretilosti sigurno neće živjeti nakon 30. godine, 23-godišnja Alice Toleman, poznatija kao Alice Blows odlučila je nešto pod hitno poduzeti.

U svojoj najdebljoj fazi imala je 135 kilograma i bila je ovisna o brzoj hrani. Omiljeni restoran bio joj je McDonald's gdje joj više obični hamburgeri nisu bili dovoljni pa je samo za sebe naručivala meni za cijelu obitelj.

Bila je ovisna i o lizalicama, čipsu, keksima i čokoladi, no kada je srela jednu djevojku koja je zahvaljujući želučanoj premosnici izgubila stotinu kilograma, shvatila je da mora nešto poduzeti u vezi svoga života.

– Život mi se svodio samo na to što ću i kada jesti – priznala je 23-godišnja Australka koja je zbog svoje transformacije prikupila 80.000 pratitelja na Instagramu.

– Posjetila sam kirurga i on mi je rekao da ću biti sretna ako budem živa nakon što napunim 30 godina. To mi je bio veliki šok i jedino što mi je bilo preostalo je naručiti se za operaciju – rekla je ona. Na operaciju je otišla 2015. godine i od tada je izgubila pola svoje težine.

Alice danas ima 66 kilograma, a kilažu održava zdravom prehranom. Osim toga, vježba šest puta tjedno, no priznaje kako se dijete strogo ne drži.

– Ne brojim kalorije, jedem kad sam gladna i dok ne utažim glad. Počela sam cijeniti hranu i gledati je kao izvor hranjivih vrijednosti te sam se prestala prejedati – priznaje ona. 

 

Today's cardio in @honeybirdette - Sunday salsa dancing at @thenightcat_fitzroy 💃🎺

A post shared by Alice Clare (@aliceblows) on

Komentara 5

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
14:55 10.08.2017.

Ni ja je nisam prepoznao, i nikada ne bih povjerovao da je to ista osoba koja je pljačkala proračun na obnovi Gunje i koja je lagala da je platila obnovu jednog od svojih pet stanova.

DO
dopizdilomi
13:32 10.08.2017.

Je to je ona isto kao što sam ja nasljednik kineskog cara. Evo me potpuno isti jedino oči, lice, nos, tijelo, ruke, noge, boja kože, boja kose nisu isto ali vjerujte mi sve ostalo je.

NE
Nepoželjna
22:36 10.08.2017.

Ovakav izgled se ne može postići samo premosnicom i vježbanjem jer koža ma koliko elastična bila ne može se toliko povući..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije