Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Premium modni dodaci za sofisticirane žene

CROATA
Foto: CROATA
1/5
28.10.2020.
u 09:41

Među limitiranim edicijama brenda CROATA posebno se ističu rupci i šalovi iz serije nazvane jednostavno „8“

Svi koji traže profinjenost i luksuz znaju da je CROATA (www.croata.com) brend kojem se mogu obratiti s povjerenjem. No ako ste žena koja se pritom želi izdvojiti u masi vlastitim potpisom, CROATA i u toj situaciji misli na vas - i to svojom PREMIUM kolekcijom rubaca i šalova. A čak i unutar te kolekcije postoje dvije ograničene linije za još unikatnije iskusvo. Stoga, za žene koje zaista zaslužuju nešto posebno, donosimo osmicu i četvorku.

Kada se zaista želite istaknuti

Među limitiranim edicijama brenda CROATA posebno se ističu rupci i šalovi iz serije nazvane jednostavno „8“. Naime, uz to što broj osam predstavlja simbol savršenstva, a u istočnim kulturama i bogatstvo, vječnost (jer ako polegnete osmicu dobit ćete znak za beskonačnost), uspjeh i sreću, ova limitirana serija savršeno se ističe i u ponudi brenda CROATA. Osam predstavlja i atomski broj kisika koji čini život, koji bi se pak trebao sastojati od jedinstvenih trenutaka i detalja koji ga čine vrijednim življenja. Na svijetu postoji svega osam primjeraka svakog od šalova i rubaca iz ove kolekcije pa svaki od njih predstavlja savršenu proslavu vašeg jedinstvenog životnog puta. Uz to, možete birati između motiva pletera, flore i faune te glagoljice.

Foto: CROATA

Stopostotna, najfinija svila u različitim bojama – narančastoj, tamnoplavoj, tamnorozoj, sivoj, plavoj, zelenoj, crvenoj, ljubičastoj, tirkiznoj, rozoj i boji fuksije – uz ručno izrađeni obrub, pobrinut će se da zablistate u baš svakoj prilici, bilo da želite upotpuniti svoj stil ili mu dodati onaj neodoljiv, originalan pečat.

Svaki rubac i šal posebno je označen brojkom, a isključivo za vas izradile su ga, uz mnogo pozornosti i ljubavi, žene iz krajeva sa stoljetnom tradicijom takvog rada. Uzorak svakog predmeta djelo je vrhunskih dizajnera te je izveden prema najvišim svjetskim mjerilima.

A ako želite biti još više zapaženi, tu je i serija „4“ koja nudi po samo četiri istovjetna primjerka svakog proizvoda. Pronađite svog favorita i pokažite svoju jedinstvenu stranu koju doista nitko neće uspjeti kopirati, ali ni nadmašiti.

Modni detalj koji će svaku odjevnu kombinaciju podići na višu razinu

Rubaca i šalova, budimo iskreni, nikad ne možete imati previše. Mnogi svileni šal  i rubac smatraju statusnim simbolom koji je za žene u rangu s vječnim klasikom - neizostavnim crvenim ružem za usne. Naime, ovi predmeti mogu u tren oka definirati čitav vaš stil te vam pružiti prijeko potrebno dozu elegancije i kad nastupi najtmurniji dan. Ali oni mogu i ubrizgati injekciju samopouzdanja i nonšalantnosti u, naizgled, najobičniji outfit. Žena s rupcem ili šalom zrači samouvjerenošću i ostavlja dojam da se brine o svom izgledu, premda je istovremeno opuštena, sigurna i sretna u svojoj koži.

Foto: CROATA

Isto tako, postoji toliko različitih načina na koje možete nositi rupce, da jednom kad se počnete igrati i eksperimentirati s različitim dezenima, duljinama i stilovima, vjerojatno nećete moći tek tako zauzdati svoju kreativnost. No ne morate se brinuti ako u početku nemate ideja jer vam CROATA donosi videovodiče uz koje ćete brzo i jednostavno svladati raznolike tehnike.

Želite zavezati mašnu oko glave, cvijet oko vrata, mašnu čvor, dvaput zamotati rubac ili trokut s dvostrukim čvorom, jednostruki čvor kao na kravati ili asimetričan čvor? Pratite naše upute i brzo ćete ovladati omiljenim tehnikama. Ali, sigurni smo, i osmisliti neke vlastite.

CROATA proizvodi izrađeni su od vrhunske svile te će biti vaši vjerni pratioci kroz cijeli život. Na vama je samo da odabere neki od motiva – u ovom slučaju pleter, floru i faunu ili glagoljicu  – i boju, a vjerujemo da će svatko bez problema naći nešto u omiljenoj nijansi. Stoga, dame, na vama ovaj put ostaje još samo da birate…

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije