Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljenik u tetovaže

Prekrio je 96% svoga tijela s tetovažama, a sad je otišao korak dalje i tetovirao kapke

@ephemeral_remy
15.11.2023.
u 09:30

Kanađanin je od glave do pete prekriven tetovažama za koje je bilo potrebno više od 1300 sati rada.

Ovisnik o tetovažama čije je tijelo gotovo u cijelosti prekriveno tintom, otkrio je da neće uskoro stati dok je pokazivao svoju najnoviju tetovažu. Bivši kuhar Remy potrošio je preko 75.000 funti na transformaciju svog tijela tijekom godina. Kanađanin je od glave do pete prekriven tetovažama za koje je bilo potrebno više od 1300 sati rada. Sada je tattoo umjetnik i voditelj Rocky Mountain Tattooa otkrio svoj novi zastrašujući projekt, prenosi Mirror.

Otac jednog djeteta, koji ima preko 216.000 pratitelja na Instagramu i milijun na TikToku, pokazao je svoje nove tetovaže šišmiša na kapcima. Dok njegova legija obožavatelja često misli da će prestati s novim tetovažama, ipak im se sviđa njegov najnoviji dizajn. Jedan obožavatelj nazvao ga je 'najčvršćim tatom na svijetu'.

 

@ephemeral_remy New eyelids bats by my good friend @Lee good times and fun memories! . #eyelidtattoo #facetattoo #bodymods #bodyart #tattoo ♬ Batty Bat - Count Von Count & Ftatateeta & The Bats

U kratkoj snimci podijeljenoj na društvenim mrežama, Remy, koji je u braku sa suprugom Sarahom od 2016., pokazao je svoju najnoviju tetovažu i rekao: 'Novi šišmiši za kapke od mog dobrog prijatelja @tattoosbylee. Dobra vremena i još bolja sjećanja, kakvo zabavno iskustvo'.

Govoreći o boli, dodao je: 'Nije bilo baš bolno, samo intenzivno iz različitih razloga. Vaše oko ima tendenciju da se pokuša otvoriti ili treptati kada se tetovirate'. Obožavatelji su požurili podijeliti svoja razmišljanja o Remynim novim tetovažama. 'Oh, izgledaju sjajno', napisao je jedan. Drugi je komentirao: 'Dobro izgleda...uvijek me bilo previše strah da tetoviram kapke'.Treći je dodao: 'Kada su tetovaže lica dobro isplanirane i ovako čiste, izgledaju dobro. Sviđaju mi se šišmiši!'.

VEZANI ČLANCI: 

Jedan korinsik je rekao: 'Obožavam ove tetovaže! Izgledaju kao olovka za oči kada je oko otvoreno. Vidim hrpu gotičarki koje kopiraju ovo'. Ovo nije prvi put da je Remy tetovirao lice, ali je priznao obožavateljima da nikada neće prekriti cijelo lice tintom. Također je iste tetovaže ponovno nanjeo do 20 puta u pokušaju da ih promijeni ili da izgledaju što svježije. Remy ima i druge tjelesne modifikacije, kao što su vampirski očnjaci i plugovi u ušima.

VEZANI ČLANCI: 

Prethodno govoreći o tome što mu njegovi dizajni znače, Remy je rekao: 'Komplet rada puno je više od zbroja njegovih dijelova. Tijekom mnogih godina proći ćemo kroz bezbrojne promjene, ali bolje je prihvatiti ih nego se protiviti. Ponekad je potrebno malo vremena prije nego što ti počnu imati smisla, ali uvijek postoji razlog'.

Komentara 1

ST
Stručnjak
21:48 15.11.2023.

🤮🤮🤮🤮🤮 zbljuv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije