Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavne brige

`Prekinuo sam vezu sa zaručenom prijateljicom, ali pogodilo me jače nego sam mislio`

prekid
Foto: Shuttershock
05.03.2019.
u 22:42

Poznata terapeutkinja savjetovala mu je da je najbolja ideja imati čistu situaciju. Jasan prekid veze, bez ikakvih skrivenih namjera i igrica ono je što oboje treba.

"Neki naši prijatelji gotovo su nas vidjeli da se ljubimo. Naša tajna može biti lako otkrivena stoga je odlučila ne riskirati više i prekinuti naš odnos. "

Imati tajnu, "nedozvoljenu" vezu može predstavljati mnogo opasnosti. Osim mogućnosti da netko ne dozna, biti u ovakvoj vezi može emotivno povrijediti nekoliko osoba.

Upravo stoga, 26 - godišnja zaručena djevojka odlučila je prekinuti svoj tajni odnos s godinu dana starijim ljubavnikom. Nakon što su gotovo "ulovljeni", shvatila je da riskira previše i kako je rekla, "može previše toga izgubiti", stoga je odlučila prekinuti tajnu vezu.

Djevojka je zaručena dvije godine, a ljubavniku je rekla kako će uvijek imati posebne osjećaje za njega, no zna da sada čini ispravnu stvar. 

No, prekid veze emotivno je pogodio muškarca koji želi ostati u kontaktu s djevojkom te se obratio za pomoć Deidre, na portalu The sun. 

Poznata terapeutkinja savjetovala mu je da je najbolja ideja imati čistu situaciju. Jasan prekid veze, bez ikakvih skrivenih namjera i igrica ono je što oboje treba. Ona je zaručena za drugog muškarca i odlučila je graditi svoj život s njim. To je njena odluka koju treba poštivati i prihvatiti je i krenuti dalje. Ioanko nije trebala niulaziti u tajnu vezu s drugim, zaključila je Deidre. 

"Jednom kada se maknete iz tog okruženja i prekinete svaki kontakt s njom, "očistite se" od te veze, bit ćete i sposobniji dati priliku sebi i nekoj drugoj osobi. 

Pogledajte i video Putnica izbačena iz aviona - Pljuvala, vikala i vrijeđala putnike

Ključne riječi

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
22:58 05.03.2019.

htjela je sjediti na 2 stolice. ili voliš ili ne voliš.

Avatar jest
jest
22:50 05.03.2019.

Dno dna, sramota i za novinarstvo i za portal. Kada nas mislite prestati trovati ispraznostima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije