Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primjećujete li ih?

Preispituje motive, "broji" vam izlaske... Ovo su znakovi da je partner nesiguran u sebe i vaš odnos

shutterstock
26.06.2020.
u 22:54

Ne voli kada provodite vrijeme s prijateljima i želi znati svaki vaš razgovor? To su neki od znakova nesigurnog muškarca.

Život s nesigurnim muškarcem nije samo naporan posao, može imati negativna posljedice na vaše mentalno i emocionalno stanje, kao i na vaš odnos. Emocionalno je teško kad znate da ste vjeran, odan i brižan partner, ali vaš partner je neprestano sumnjičav i nepovjerljiv. Mnoge žene trude se kako bi usrećile svoje nesigurne muškarce, ali taj zadatak jednostavno postane nepodnošljiv. Ovo su znakovi da vam je partner nesiguran u sebe i vaš odnos, kako piše Your Tango. 

Ispituje vaše motive

Znate da brinete o svom partneru i obitelji te da rijetko kad imate vremena za sebe i svoje želje. Bez obzira koliko naporno radite na svemu, on i dalje pronalazi način kako bi doveo vaše motive u pitanje te izražava sumnju u vas.

"Broji" vam izlaske

Nesigurni muškarci nikada neće zaboraviti kada ste išli sa svojim prijateljicama van ili kada ste svratili do svoje majke. Mnogo puta vam je prepričavao koliko često ste imali priliku za izaći, u odnosu s njime. Ako izlazi češće nego vi, uvijek postoji razlog zašto se većina njegovih izlazaka ne broji, ali vaši se uvijek broje.

Vjeruje da imate skriveni plan

Bez obzira što imate obrazloženje za svoje postupke, nesiguran muškarac uvijek čita između redaka. On će posumnjati u vas zbog vašeg pogleda, tona glasa ili riječi koje koristite. Brzo vam dodjeljuje loše motive i optužuje vas za stvari koje nikada niste učinili. Toliko često vam pripisuje stvari da počnete razmišljati da stvarno napravite sve te stvari.

Želi znati za svaki vaš razgovor

Nesigurni muškarci odmah će vas ispitivati s kim razgovarate na mobitel, i prije nego što izgovorite jednu rečenice. Ne može podnijeti da dobijete poruku i odgovorite na nju bez da on zna o čemu se radi. Njega će naljutiti jer vam netko drugi odvlači pažnju. Optužit će vas da se žalite na njega ili da imate aferu.

Ljubomoran je na vrijeme koje provodite s prijateljima

Iako njega i vašu vezu stavljate na prvo mjesto, on je previše zabrinut kada provodite vrijeme sa svojim bliskim prijateljima. Već ste skratili vrijeme koje provodite s prijateljima, ali on će se toliko žaliti da nećete više imati nijednog prijatelja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije