Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uznemirena je

Pregledavala WhatsApp svoga dečka i došla do uznemirujućeg otkrića: 'Ne mogu priznati!'

Shutterstock
13.03.2024.
u 14:30

Žena je otkrila da je naišla na neke poruke koje je njezin dečko slao bivšoj djevojci

Opće je prihvaćeno da nikada ne biste trebali njuškati po nečijem telefonu. Ne samo da je to velika povreda povjerenja već ćete vjerojatno pronaći stvari koje ne želite vidjeti. I to je ono što je jedna djevojka brzo otkrila kada je prošla kroz arhivirane razgovore svog partnera na WhatsAppu, piše Mirror

U poruci poslanoj Sladeovoj rubrici savjeta Dear Prudence, žena je otkrila da je naišla na neke poruke koje je njezin dečko slao bivšoj djevojci, koja ga je ostavila 2020. godine.

VEZANI ČLANCI:

“Ove poruke pokazuju da se dovezao do nje 2021. godine za Božić i pokušao joj dati poklon i moliti je da mu se vrati. Znam da nije u redu njuškati i nikad mu nisam rekla da sam pročitala ove poruke. Ali svaki put kad spomene kako se nikad ne bi pomirio s bivšom (osobito tom), osjećam se jako uznemireno. Ne znam što učiniti – trebam li nešto reći?" napisala je.

Kao odgovor, Prudence je započela riječima: "Ako ste pogledali unazad tri godine u poruke i to je sve što ste pronašli, oduševljena sam zbog vas! Vaš dečko nije bio u kontaktu sa svojom bivšom otkako ste zajedno, on nije razgovarao sa svojim prijateljima o tome koliko još uvijek žudi biti s njom i nema dokaza o njegovu nedoličnom ponašanju s drugim ženama. Ako je ikako moguće, trebali biste se opustiti."

GALERIJA: Vaš horoskopski znak otkriva kakvi ste u vezama! 

1/12

Međutim, dok je rekla da nema potrebe razgovarati o njuškanju sa svojim dečkom, Prudence je poručila ženi da razmisli zašto je uopće htjela pregledati te poruke. Predložila je da više pozornosti posveti tom "nesređenom osjećaju", napominjući da je golem i važan aspekt u bilo kojoj vezi slušati sebe i vjerovati onome što osjećate bez potrebe za vanjskim dokazima da to potvrde. "Što vas je natjeralo da njuškate?" upitala je Prudence. "Što vas je natjeralo da posumnjate u njegovu iskrenost ili njegovu predanost vama?" 

 

Prudence je zatražila ženu da razmisli kako bi se osjećala da telefonska tehnologija jednostavno ne postoji i da ona nikada nije ni mogla pročitati poruke svog dečka. "Kako biste se osjećali u ovoj vezi? Samo razmislite o tome."

Muž ju je prevario s njenom sestrom i ostavio: 'Odlučila sam reći djeci kakav im je otac'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije