Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trendi komadi

Predstavljena nova H&M kolekcija za proljeće/ljeto

h&m
Foto: John Pavlish
1/13
09.12.2015.
u 12:11

Uvijek istražujuća, uvijek glamurozna, uvijek pustolovna- odlike su H&M Studio kolekcije

Jučer je u galeriji Kranjčar predstavljena nova H&M Studio S /S 2016 kolekcija.

Uvijek istražujuća, uvijek glamurozna, uvijek pustolovna: za Proljeće/Ljeto 2016, H&M Studio kolekcija ne propušta niti jednu priliku tijekom cijele sezone. Sloboda boemskog stila očituje se različitim printevima, slojevima, mješavinom neograničene sreće beskrajnog ljeta na plaži, uz funkcionalnost putnika i sportskog duha urbane djevojke.

Njena odjeća je kao uspomena, izblijedjela ili pak skrojena za novi život. Koji god artikl da nosi, potrebno je da bude ležeran, a ona spremna za novo iskustvo, bilo da je u prirodi ili na ulicama grada. Kolekcija će biti dostupna u odabranim trgovinama (oko 200) širom svijeta, kao i online na hm.com od 25. veljače, 2016.

 -H&M Studio proljeće/ljeto 2016 je avantura sa stilom. Naša djevojka uvijek istražuje, bilo da je na ulicama grada ili na putovanju svog života. Ona kombinira funkcionalnost i ženstvenost, sportsku odjeću i svečane artikle, i što god da nosi uvijek izgleda zanosno- kaže Pernilla Wohlfahrt, H&M Head of Design.

>>Prekrasna nova kolekcija Dijane Viljevac inspirirana je Mediteranom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije