Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na ljeto je kasno

Pravo je vrijeme za trudnoću: Sperma je sada najkvalitetnija

trudnica
Grgo Jelavić/PIXSELL
12.03.2013.
u 08:35

Istraživanje je pokazalo da je sperma "najkvalitetnija" zimi i početkom proljeća

Istraživanje je pokazalo da je sperma "najkvalitetnija" zimi i početkom proljeća, piše Daily Mail.

Izraelski znanstvenici proveli su istraživanje na šest tisuća muškaraca koji su liječeni zbog neplodnosti. Rezultati su pokazali da tijekom zime muškarci imaju veći broj spermija koji brže "plivaju" te imaju manje abnormalnosti. Kvaliteta sperme pada nakon početka proljeća.

Stručnjaci kažu da ovi podaci možda objašnjavaju zašto se toliko beba rađa u jesen. Još nije jasno zašto je sperma bolje kvalitete zimi, a jedna teorija kaže da na njezinu kvalitetu utječu toplije temperature.

>>Da bi im supruge zatrudnjele, iz zatvora švercaju spermu

>>Kvaliteta sperme pada za 38 posto u samo deset godina

Ključne riječi

Komentara 2

SD
Sonja Daisy
11:39 12.03.2013.

topije temperature ...LOOOOL

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:01 12.03.2013.

Hm Odoh raditi, hvala što ste mi rekli da je sada najbolje vrijeme. A ja se budala znojio cijelo ljeto. Samo da vidim da li je susjeda kod kuće i jeli joj muž na poslu, pa nek punoglavci pjevaju, proljećee je a u meni nemir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije