Pravilan izbor namirnica može smanjiti rizik od infarkta, znate li što biste trebali češće jesti?
Način pripreme ribe ima veliku ulogu, pa znanstvenici poručuju da je potrebno izbjegavati prženje
Komentari 2
GE
koji kretenizam.tuna je nakrcana živom toliko da je američki fda zabranjuje za konzumiranje trudnicama i djeci.ostalima se preporučuje konzumiranje maksimalno jednom kvartalno. što se tiče lososa još gore sr..e ako nije divlji kojeg nema dovoljno i cijena mu je vrlo visoka.ovaj iz akvakulture navodno je već genetski modificiran, nakrcan je antibioticima i hormonima rasta a hrani se uglavnom genetski modificiranom sojom. pa tko voli nek izvoli.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Pretjerujete s tom ribom, riba jest zdrava, ali je riba danas strašno zagađena, živom, teškim metalima i mikro plastikom. Pretjerana konzumacija niti jednog proizvida nije zdrava, danas je puno veći problem kvaliteta hrane, a posebice biljnih proizvoda obogaćenih životinjskim hormonima.