Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila tiktokerica

Praktičan trik za čišćenje prozora i zrcala: 'Više se nikad nećete morati penjati na ljestve!'

TikTok/maizimmy
16.02.2022.
u 15:30

Pokazala je kako sredstvom za čišćenje prvo od vrha do dna pošprica zrcalo u kupaonici, nakon čega 'glavu' mop čistača umota u krpu od mikrovlakana...

Malo tko uživa u čišćenju, pranju i usisavanju pa ne čudi ako vam pranje prozora i ogledala djeluje kao neki viši level; naime upravo se taj kućanski posao prema anketama u većini kućanstava najduže odgađa...

Zbog toga je TikTok korisnica Mai Zimmy podijelila savjet koji bi trebao olakšati taj naporni zadatak i koji bi, kako kaže autorica, 'baš svi trebali znati'!

 Genijalan razlog da u perilicu rublja ubacite - crni papar!

1/6

Na računu @maizimmy objasnila je da za prozore koristi tri stvari: mop čistač s teleskopskom ručkom, sredstvo za čišćenje stakla i suhu krpu od mikrovlakana.

@maizimmy Stitch this with your favorite cleaning hack! #cleantok #cleaning #cleaningtiktok #cleaninghacks #momhacks ♬ original sound - Mai Zimmy

U videu je Zimmy pokazala kako odabranim sredstvom za čišćenje prvo od vrha do dna pošprica zrcalo u kupaonici, nakon čega 'glavu' mop-a umota u krpu od mikrovlakana i prebriše ogledalo; ostavljajući ga besprijekorno blistavim u par sekundi i bez iritantnih crta koje često ostaju pri pranju stakla.

- Krpa od mikrovlakana ne treba veličinom savršeno pristajati na glavu mop čistača, nema veze ni ako malo visi sa strane - rekla je, a mnogi su komentirali da se uvijek muče upravo s pranjem visokih zrcala i prozora, za što je ovo genijalno rješenje.

- S ovim nema potrebe kupovati skupe profesionalne čistače prozora, možete jednako dobro očistiti i ispolirati prozor ili ogledalo - napisala je jedna Tiktokerica u komentarima videa koji je brzo sakupio nekoliko stotina tisuća lajkova.

- Eto zašto volim TikTok! Uvijek naiđem na ovakve savjete koji mi totalno olakšaju neki posao - komentirala je druga.

- Zašto se ja već godinama penjem na stolac??! - pitala se treća pratiteljica, a prenio The Sun.

Kako očistiti cijeli dom koristeći samo - limun? Pogledajte za što se sve koristi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije