Poznati restoran otkrio recept za savršenu domaću međimursku gibanicu
Ovaj raskošan kolač od vučenog tijesta s četiri nadjeva, premda bogat aromama i sastojcima poput jabuka, cimeta, maka i oraha, pruža osjećaj lakoće i zadovoljstva. Recept smo dobili u poznatom restoranu Terbotz gdje ga poslužuju s domaćim sladoledom od buče i izvrsnim međimurskim desertnim vinima.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Zašto neke neprirodne i neizvorne međimurske gibanice i savudrijske vale kada su prirodni i tradicionalni balkanska gibanica i Piranski zaljev.