Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni trendovi

Poznati njemački modni brend dobio adresu u Splitu

Gerry Weber dobio adresu u Splitu
Nikola Zoko
02.06.2017.
u 12:21

U društvu modne savjetnice Alme Premerl Zoko, svečanom su se otvorenju pridružile brojne Splićanke koje su napokon dočekale Gerry Weber u svom gradu.

Poznati njemački modni brend Gerry Weber koji kombiniranjem bezvremenskog dizajna i suvremenih trendova omogućuje ženama da se u svakoj prilici osjećaju jedinstveno i nedoljivo ženstveno, proslavio je otvorenje nove trgovine u splitskom City Centeru one.

U društvu modne savjetnice Alme Premerl Zoko, svečanom su se otvorenju pridružile brojne Splićanke koje su napokon dočekale Gerry Weber u svom gradu. Svi posjetitelji imali su priliku zasladiti se finim slatkim zalogajima, ali i pogledati koje nam je sve modne novitete Gerry Weber pripremio za nadolazeće ljeto.

Gerry Weber dobio adresu u Splitu
1/18

 

Gerry Weber modni brand napokon je otvorio svoja vrata u Splitu i to u jednom od najpopularnijih splitskih shopping adresa, City Centeru one. Brojne Splićanke i ljubiteljice Gerry Weber modnog izričaja, pridružile su se svečanom otvorenju i iz prve ruke provjerile sve novitete koje je ovaj poznati njemački brand pripremio za ljetnu sezonu uz modne savjete Alme Premerl Zoko.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije