Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tulum na otvorenom

Pozivnica za vrtnu zabavu

party (1)
Foto: Arhiva VL
1/17
02.08.2012.
u 11:49

Dobro društvo najbolji je recept za tulum pod vedrim nebom, osobito ako su hrana i piće nadohvat ruke, a vrt bajkovito osvijetljen...

Okupljanje društva u vrtu ili na terasi podjednako je "zahvalno" za neformalne ili svečanije prigode. Druženje pod vedrim nebom ležernije je nego između četiri zida, u pravilu je "začinjeno" obiljem slasnih zalogaja i hladnih pića, a iz dnevnog događanja nerijetko preraste u večernji tulum.

Stoga valja razmišljati praktično: prekrijte stol otpornim stolnjakom koji se lako može očistiti, a od vjetra i nezgoda lako ga možete osigurati kvačicama za pričvršćivanje. Sitnice mogu uvesti red i u zbrku s čašama: pomoću zabavnih označivača različitih boja i oblika gosti će lako prepoznati svoje čaše. Hrana će svima biti nadohvat ruke u multifunkcionalnim zdjelicama, a na stolu se može naći mjesta i za miniroštilj.

Za dojmljivu vrtnu rasvjetu, ukrasite okoliš lampionima (ima i solarnih), svjetlosnim lancima sa žaruljicama, minibakljama i svijećnjacima na štapovima koji se lako mogu zabosti u tlo...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije