Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA KOLEKCIJA

Povratak u školu s Cicibanom

Ciciban
Foto: Promo
1/14
25.08.2017.
u 09:27

Cicibanova kolekcija  Jesen – zima 2017/18 nudi širok spektar udobnih cipela, čizme, gležnjače i elegantne balerinke  koje pri izboru materijala i boja prate modne trendove.

Dani su još uvijek topli, ali ljeto nam polako odlazi. Bliži se jesen, što je za mnoge najljepše doba godine jer se priroda tada ogrne u čarobne šarene boje. Hladniji dani donose niske temperature, snijeg i kišu i zato je potrebna odgovarajuća obuća koja će štititi najmlađa stopala od hladnoće na putu u školu i vrtić.

Cicibanova kolekcija  Jesen – zima 2017/18 nudi širok spektar udobnih cipela, čizme, gležnjače i elegantne balerinke  koje pri izboru materijala i boja prate modne trendove. Nova kolekcija će začiniti žive boje, blještavi materijali, sjajna koža, šljokice, moderni tisak, pom pom kuglice i profinjeno odabrani mali detalji.

Za pravilan razvoj stopala djece u školi, vrtiću ili kod kuće dostupne su i Ciciban papuče raznih modela i uzoraka. Izrađene od pažljivo biranih prirodnih materijala proizvedene u Sloveniji, ugodne i meke za nošenje.

Pozivamo Vas da pregledate novu kolekciju Jesen-Zima 2017/18 na linku.

Ciciban Vas poziva da pronađete najbliže prodajno mjesto i Vašim najmlađima osigurate kvalitetne i moderne cipele.

Povratak u školu i vrtić s Cicibanom

Foto: Promo

MARINES 772012 Navy cijena je 395,00kn
Marines linija kreirana je posebno za prve korake, kada se dijete počne oslanjati na noge. Cipele su izrađene od vrhunske kvalitetne, prirodne kože, a odlikuje ih udoban kalup i savitljiv potplat koji pruža potrebnu gipkost te pomaže pri usvajanju prvih koraka. Kod modela za dječake dominiraju plavi i neutralni tonovi ali i razigrane kombinacije našivaka različitih oblika.

Foto: Promo

MINI 772208 Fumo cijena je 419,00kn
Linija Mini je dizajnirana za najmlađe modne entuzijaste. Lagane i udobne cipele izrađene su od visoko kvalitetne prirodne kože i modernih materijala. Vaši najmlađi će u cipelama Mini uvijek biti u korak s trendovima.

Foto: Promo

LAIKA 776676 Nero raspon cijene je 299,00 – 359,00 kn
Elegantna linija balerinki kreirana za posebne prigode. Cipele su izrađene od prirodnih i modernih materijala. Za male princeze koje vole biti u centru zbivanja

Foto: Promo

ALEX 772363 Rosa cijena je 429-459 kn
Moderne cipele za djevojčice iz linije Alex izrađene su od prirodnih i trendi materijala, dostupne su u raznim vrstama veza i grafika. Ove sezone linija Alex je romantična, stvorena za prave male princeze.

Foto: Promo

READY 772908 Navy cijena je 425,00kn
Ready linija kombinira iznimno udobne modele za dječake koji slijede neobične trendove. Zbog prirodnih materijala i zanimljivih uzoraka, koji su ispisani na koži cipele.

Foto: Promo

OVERLAND 772773 Kaki cijena je 415-549 kn
Cipele iz linije Overland su izrađene od prirodnih materijala i prikladne za svaku prigodu. Udobnost, kvaliteta i moderan izgled brzo ih je postavio na listu najtraženijeg modela dječjih cipela.

Foto: Promo

CARNABY 776539 Blue cijena je 449-559 kn
Profinjeno kombinirani modeli iz linije Carnaby su novost ovogodišnje kolekcije. Cipele su namijenjene malim damama i njihovim mamicama, zbog sjajnih tkanina i pažljivo biranih detalja su u trendu.

Foto: Promo

DOVER 777677 Bordo cijena je od 429-469 kn
Linija Dover je namijenjena za djevojčice i nudi raznovrstan izbor od gležnjača za jesenske dane do visokih čizama za zimu. Linija oduševljava blještavim materijalima, pom pom kuglice sa popularnim glitterom. Udobna zimska trendi obuća.

Foto: Promo

SEVEN 771906 Rosa cijena je 345-365 kn
Linija Seven kombinira cipele koje odražavaju sportski stil zbog svojih kombinacija boja. Njihova posebnost su profinjeni detalji, što stvara malo smireniji sportski izgled.

Foto: Promo

TIMBER 772720 Navy cijena je 415-549 kn
Linija Timber nezaobilazan je model za jesen i zimu. Ova zanimljiva linija ima visoki potplat koji osigurava dobro prianjanje na površinu. Timber obožavaju dječaci i djevojčice jer su izrazito ugodne za nošenje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije