Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Taljat Selmani (82)

Povratak na piste: Najtraženiji umirovljenik opet će raditi kao maneken

Foto: Diva.hr
23.01.2019.
u 19:33

"Najviše me vrijeđa kad me netko nazove ''mladićem''. Mladići su nikakvi"

Zagrebački umirovljenik i bivši maneken Taljat Selmani (82), poznat i kao Toni, koji je oduševio dio javnosti svojim savjetima za zdrav život, opet će raditi kao maneken.

Nakon što je vidio njegovu video snimku na internetu, predsjednik Uprave Varteksa Nenad Bakić kontaktirao ga je te mu ponudio da odjene njihova odijela, ali i da prošeta modnom mistom, pišu 24 sata.

Selmani, koji se u mladosti bavio manekenstvom, u razgovoru za Večernji otkrio je kako cijeli život ima 70 kilograma, ali nikada nije bio na dijeti niti se ustručavao od slatkoga, a posebno voli baklave.  

– Ali cijeli život vježbam po dva tri sata, svaki dan! 

– Najviše me vrijeđa kad me netko nazove ''mladićem''. Mladići su nikakvi. Mladićima poručujem da budu jaki, čvrsti, zdravi. Odbacite cigarete, jedi što ti duša hoće. Nema dijete, ona ne postoji. Baklave, slatke...

Pogledajte video našeg razgovora s gospodinom Tonijem:

Ključne riječi

Komentara 11

UU
uhljeb u holdingu
01:16 24.01.2019.

Šiptar matori

DU
Deleted user
19:49 23.01.2019.

taj pič mat bi se mogao pristojnije izražavati.

SE
Seprtlja
20:05 23.01.2019.

Pa čovjek je u pravu,previše sjedimo u zatvorenom,trčimo samo ga tramvajom ak pada kiš a mi koji nemamo tramvaj bez auta nikud...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije