Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesno

Povratak djece u školu toliko je razveselilo njihovu mamu da je morala proslaviti

Facebook/Lisa Sobis
04.09.2019.
u 16:47

Mnogi roditelji jedva čekaju početak školske godine, jedna mama je odlučila proslaviti tu priliku

Lisa Sobis je majka dvoje djece, osmogodišnje Ruby i petogodišnje Belle , a živi u mjestu Gloucestershireu, u zapadnoj Engleskoj. Na društvenoj mreži je objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi da slavi prvi dan škole svojih curica, dok one i nisu toliko sretne.

U slavljeničkom raspoloženju s kapicom i balonima mlada mama je odlučila proslaviti ovaj posebni događaj. Uz fotografiju koju je objavila na Facebook stranici emisije 'This Morning' napisala je: "Kao što možete vidjeti, tužna sam jer se moja djeca vraćaju u školu...LOL"

"Moja djeca znaju da ih volim, ali kada dođe prvi dan škole, lijepo je vidjeti da ih nema toliko doma. Uvijek se pojavljuju fotografije prvog dana škole gdje djeca lijepo poziraju ispred kamina ili vrata, a ja sam htjela napraviti nešto drugačije", rekla je Lisa za LadBible. 

Pogledajte što odjenuti na razgovor za posao:

Ključne riječi

Komentara 2

JM
ja-ma
02:57 05.09.2019.

To su ove kojima djeca smetaju.Moje obje nisu išle,ni u vrtić,ni u produženi boravak i iskreno GADI mi se početak školske godine jer sa svojom djecom idem svaki dan svuda.U muzeje,toplice,zabavne,parkove,more.Moj muž stalno radi i nema vremena,no što su onee veće sve mi je veći gušt iako mi nije smetalo ni kada su bile male.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:34 05.09.2019.

Da, tuzna je....sad joj franero mogu dolazit svaki dan vjutro....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije