Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Povoljno pranje automobila u Westgate Shopping Cityju

Westgate Shopping City
Westgate Shopping City
PR
Autor
PR članak
14.03.2012.
u 14:30

Westgate Shopping City kontinuirano predstavlja novitete svojim posjetiteljima i kupcima, kako iz područja mode, tehnologije i sporta, tako i u dodatnim uslužnim djelatnostima, što dokazuje i novootvorena samoposlužna autopraonica.

U Westgate Shopping Cityju, najvećem hrvatskom trgovačkom centru, 12. ožujka 2012. godine otvorena je samoposlužna autopraonica, čime se raznolikost i inovativnost ponude koju ovaj trgovački centar nudi svojim vjernim posjetiteljima i kupcima upotpunila. Posjetitelji će moći osvježiti svoje limene ljubimce u svakom trenutku, jer je autopraonica otvorena 24 sata 7 dana u tjednu, a smještena je na parkiralištu između ulaza 1 i 2.

Westgate Shopping City kontinuirano predstavlja novitete svojim posjetiteljima i kupcima, kako iz područja mode, tehnologije i sporta, tako i u dodatnim uslužnim djelatnostima, što dokazuje i novootvorena samoposlužna autopraonica. Posjetitelji će se zasigurno razveseliti s novom pogodnošću, jer se od sada još više aktivnosti može napraviti na jednom mjestu – u Westgateu, te time i uštedjeti dragocjeno vrijeme.

Povoljno pranje automobila 24/7
Posjetitelji koji će prilikom kupnje, u bilo kojoj trgovini u Westgateu, izdvojiti više od 200 kuna po jednom računu, ostvaruju pravo na žeton u vrijednosti od 10 kuna za pranje svog automobila. Žetone je moguće podići na info-pultu Westgatea (kod ulaza 4) najkasnije 5 dana nakon kupnje, odnosno dana izdavanja računa. Ljubiteljice dobrog shoppinga od sada mogu u miru uživati u svojim shopping aktivnostima, dok će njihove bolje polovice vrijeme čekanja moći kvalitetnije iskoristiti i posvetiti se u potpunosti svom limenom ljubimcu.

Proljetna događanja u Westgateu
Trgovački centar Westgate za svoje posjetitelje priprema brojna događanja i evente u nadolazećem razdoblju. Uz nezaobilazna događanja poput Late Night Shopping-a, Beauty Street-a, Happy Friday-a i specijaliziranih tjednih shopping ponuda, Westgate Shopping City sljedećeg će tjedna ponovno biti domaćin najvećeg modnog događanja u Hrvatskoj, Cro-A-Porter-a, u tijeku su borbe prve hrvatske Only Men Stuff MMA lige, te će također ugostiti i jubilarni 10. Sajam beba, djece i trudnica.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?