Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila je u panici

Povećanje usnica završilo je loše: 'Izgledala sam kao lik iz horor filma'

Privatna arhiva
28.02.2020.
u 23:55

Želja joj je bila samo malo popuniti usne, ali zbog kozmetičarke koja nije bila educirana završila je s grudicama i nepravilnim oblikom.

Michaela Hide odlučila je popuniti usne filerima, ali sve je otišlo u krivo, prenosi Mirror.co.uk. Morala je platit više od 1000 funti (oko 9000 kuna) kako bi vratila normalan izgled usana. 

Prvi tretman popunjavanja usnica platila je 220 funti (2000 kuna), a nakon što joj je kozmetičarka ubrizgala krive kemikalije, nije mogla ni jesti ni govoriti. 

Foto: zvonimir ferina

Znala je da nešto nije uredu čim su joj usne krenule oticati. Kozmetičarka, za koju je kasnije saznala da nije bila educirana, ubrizgala joj proizvod na bazi kalcija, koji se inače koristi za obraze i nos, umjesto hijalurona koji se stavlja u usne. Kemikalija je kristalizirala u njezinim usnama. "Izgledala sam kao lik iz horor filma, užasno. Kada me dečko vidio počeo je vikati što sam to napravila."

Pogledajte video najbizarnijih estetskih operacija:

Kozmetičarka je uvjeravala Michaelu da je sve u redu i preporučila joj da stavi led na usne. Savjet nije djelovao, pa je Michaela počela paničariti. Opskrbila se antihistaminicima u nadu da će oteklina splasnuti, ali nije bilo poboljšanja.

Stvorile su se grudice u usnama i nije ih mogla otvoriti, pa je završila na vađenju ubrizganog sadržaja i to dva puta, kod dr. Marka Gormana koji tvrdi kako nikada nije vidio nešto ovakvo. Zahvaljujući njemu, Michaela ima normalne i zdrave usnice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije