Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Retro stil

Potrošio je gomilu novaca na uređenje doma: Sve je uredio kao da su devedesete, genijalno!

@the_sad_rad_dad/TikTok
22.10.2021.
u 11:31

On vjeruje da su devedesete imale 'savršenu ravnotežu' - dovoljno tehnologije za zabavu, a opet premalo da se postane opterećen i ovisan o istoj.

Jack Walters ima samo 23 godine, ali toliko je zaljubljen u životni stil kakav se vodio u devedesetima da je odlučio ignorirati moderno doba i živjeti onako kako se živjelo tada. 

Osim što voli taj modni stil i jako dobro ga nosi, ovaj mladić je uspio nabaviti i automobil Austin Mini Metro iz perioda 90-ih, a uložio je i mnoštvo novaca da mu dom izgleda kao što su izgledali prosječni domovi tih godina.

U stanu ima VHS player, telefon sa satom, stari televizor, posuđe, pa čak i stari katalog IKEA-e... Mnogi mu iz okruženja kažu da je 'lud' jer ne uživa u današnjem vremenu, ali on vjeruje da su devedesete imale 'savršenu ravnotežu' - dovoljno tehnologije za zabavu, a opet premalo da se postane opterećen i ovisan o istoj.

@the_sad_rad_dad

I’m so over people saying my home isn’t 90s 😂😂😂

♬ The Universal - Blur

Kroz dvije godine kupio je mnoštvo starih predmeta, a na cijelo uređenje potrošio je, kaže, 45 tisuća kuna. Ipak, u stanu ima i nekoliko modernih predmeta poput perilice posuđa jer mu je potrebna.

"Koliko god volim taj lifestyle, ne bih se vratio u to vrijeme, mislim da se ne bih uklopio", kaže za Metro. Inače, postao je popularan na TikToku gdje ga ljudi često ispituju odakle mu poneki komad namještaja i kako doći do nekih retro predmeta. 

@the_sad_rad_dad

It’s more than home it’s my safe space. ##90s ##nostalgia ##1997 ##90saesthetic ##memories ##autism ##cosy ##LetsGetBackOnTrack ##kitchen ##decor ##home

♬ The Swan by Saint-Saens (The Carnival of the Animals: Xiii. the Swan) (48Khz, 24Bit -23 Lufs) - Pablo Perez

Sjećate li se ovih retro pakiranja? Omiljeni 505 s crtom, kokošja juha, Zdenka sir

1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije