Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljske tajne

Potresena žena: "Teta mi je otkrila šokantnu tajnu o mom tati nakon što je preminuo"

Tužna žena
Thinkstock
27.02.2023.
u 12:30

Jedna je žena prilično potresena nakon što je saznala šokantnu tajnu o svome ocu nakon njegove smrti i ne zna treba li majci reći išta o tome.

Jedna je žena prilično potresena nakon što je saznala šokantnu tajnu o svome ocu nakon njegove smrti. Ova mlada žena, u svojim 20-ima, odlučila je zbog ovoga potražiti savjet stručnjak te napominje kako je prilično sigurna da ni njena majka ne zna za ovu tajnu, prenosi Mirror.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

Tužna žena
1/9

Njen je tata umro prije nekoliko godina, a majka joj je nakon smrti bila slomljena, ali obje su žene uspjele vratiti život na pravi put i mogu reći da su sada dobro. Prije nekoliko tjedana teta ove žene, tatina sestra, došla je iz Kanade i mlada ju je djevojka napokon upoznala. Djevojka kaže da tetu nije vidjela godinama te da nije mogla doći na tatin sprovod. „Ukratko, otišli smo na ručak, koji se pretvorio u nekoliko čaša vina, a ona mi je rekla da je tata, dok je bio u braku s mamom, godinama imao ljubavnicu i da su zajedno dobili sina. Rekla je da ih je moj tata uzdržavao i da je povremeno viđao sina, ali pred kraj njegova života njegova se veza s tom ženom raspala. Ona i njezin sin, koji je sada tinejdžer, žive oko osam kilometara od moje mame“, objasnila je žena.

Njena teta nije u redovnom kontaktu s očevom drugom obitelji, ali ljubavnica njenog oca pronašla je njegovu sestru te su razmijenile e-poštu nakon smrti nevjernog muškarca. „Što da radim? Osjećam da se želim povezati sa svojim polubratom, pogotovo jer sam jedinka, ali ne bih željela uznemiriti svoju mamu. Bi li joj trebala reći istinu? Moja teta smatra da je greška uznemiriti majku i da bi bilo najbolje ostaviti ju s dobrim sjećanjima na tatu. Zbunjena sam. Molim pomoć“, zatražila je savjet ova očajna djevojka.

Savjetnica joj je rekla kako misli da je transparentnost najbolja u većini situacija, ali razumije i stav njene teta. Kaže kako može s majkom podijeliti ove nove informacije, ali da njen tata nije tu kako bi objasnio stvari i porazgovarao s majkom – ona će se osjećati kao da je njezin cijeli brak i život bio laž. S druge strane, razumije da je djevojci teško jer ima polubrata i prirodno je znatiželjna. Savjetuje ju i kako bi se mogla povezati s njim bez da kaže svojoj mami, ali kad bi saznala, majka bi se osjećala izdano. Dodaje: „Mislim da je važno ne žuriti s tim odlukama. Možda još malo porazgovarajte sa svojom tetom o tome i recite joj kako se osjećate. Barem imaš nju za razgovarati o tome. Zaključak je da vi najbolje poznajete svoju mamu, pa se zapitajte hoće li ona moći podnijeti vijest“.

Žena živi s mužem i s dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije