Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Posvećenost kvaliteti u srcu poslovanja

Herbalife Nutrition
08.07.2021.
u 11:56

Intenzivan porast svijesti o zdravom i aktivnom načinu života danas je jedan od vodećih globalnih lifestyle trendova među milenijalcima, kao i pripadnicima baby boom generacije.

Uz primjetan globalni trend porasta prekomjerne tjelesne težine u posljednjih 40 godina, a s time i povezan porast troškova zdravstvenog sustava, nije niti neobično da sve više osoba traži rješenja kako poboljšati kvalitetu života i omogućiti zdravije starenje u smislu uravnotežene prehrane te redovite tjelesne aktivnosti.

Lifestyle kompanija koja odgovara na trendove

Već 40 godina kompanija Herbalife Nutrition odgovara upravo na potrebe ovog rastućeg segmenta korisnika u potrazi za zdravijim i aktivnijim načinom života.

Kao lifestyle kompanija, Herbalife Nutrition okuplja pojedince raznolikih profila i interesa: od onih koji žele regulirati tjelesnu težinu i pravilnije se hraniti, zaposlenih osoba koje žele brza i jednostavna, ali kvalitetna rješenja za uravnotežen doručak i međuobroke, preko zaljubljenika u fitness i aktivan stil života, pa sve do vrhunskih sportaša i timova koji svoju brigu i prehrani prepuštaju u ruke liniji vrhunske sportske prehrane Herbalife24.

Glavninu ponude Herbalife Nutrition čine zamjenski obroci za kontrolu tjelesne težine u desecima ukusnih okusa, zatim instant biljni napitci s ekstraktima čaja, proizvodi na bazi aloe vere, proizvodi za sportsku prehranu te kozmetički proizvodi za njegu kože, koji su svi znanstveno osmišljeni kako bi podržali svakog pojedinca u ostvarenju njegovih individualnih ciljeva.

Herbalife Nutrition Formula 1 je vodeća svjetska marka zamjenskih obroka u obliku shake-a, namijenjenih kontroli tjelesne težine. Ona kupcima nudi zdrav, uravnotežen obrok koji se jednostavno priprema. U mnogim Herbalife Nutrition proizvodima se koristi soja, održiva kultura koja daje više proteina po hektaru i troši mnogo manje ekoloških resursa od drugih oblika proteina.

Posebnost linije su i vrhunski Herbalife24 proizvodi za sportsku prehranu, razvijeni kako bi podržali jedinstvene prehrambene potrebe sportaša i aktivnih rekreativaca.

Svi Herbalife Nutrition proizvodi su utemeljeni u znanosti i podržani globalnom mrežom koju čini više od 300 liječnika i stručnjaka za prehranu, znanost i zdravlje, a koja osigurava kvalitetu u svakoj fazi proizvodnje kao primarni fokus kompanije - od početnog koncepta do isporuke gotovog proizvoda.

Kvaliteta kao temelj povjerenja

Odnos s milijunima Herbalife Članova i korisnika, Herbalife Nutrition gradi na temelju povjerenja i transparentnosti. Stoga se u proizvodnji svih proizvoda koriste samo najkvalitetniji sastojci poljoprivrednika koji su predani visokim standardima Kompanije za uzgoj i proizvodnju. Kroz proces 'Od polja do stola' u 14 koraka, Herbalife osigurava da su njihovi proizvodi najbolji u pogledu industrijskih standarda kvalitete.

Kvalitetni sastojci tako rezultiraju boljim proizvodima, što u konačnici dovodi do većeg povjerenja potrošača. Osim toga, Herbalife Nutrition proizvodi, proizvodnja, procesi i poslovni model dobitnici su i brojnih međunarodnih nagrada čime se dodatno potvrđuje predanost izvrsnosti, visokoj kvaliteti i sigurnosti proizvoda.

To dodatno potvrđuje i fokusiranost Kompanije na redovito rigorozno testiranje proizvoda, što interno, ali i putem trećih strana poput certifikacijskih organizacija, a sve radi provjere sukladnosti s regulatornim smjernicama.

Zašto je Herbalife iznimno fokusiran na kvalitetu?

Zadobiti povjerenje milijuna ljudi širom svijeta koji vjeruju da će im brand pružiti najkvalitetnije proizvode za zadovoljenje njihovih jedinstvenih potreba i prehrambenih ciljeva nije lako. Stoga, kada korisnici jednom odaberu Herbalife Nutrition kao dio svojih svakodnevnih života, moraju biti sigurni da su proizvodi proizvedeni prema najvišim sigurnosnim standardima i kvaliteti.

Želite li saznati više o Herbalife Nutrition kompaniji i proizvodima? Ispunite obrazac OVDJE.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije