Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li znali?

Postavite ovo pitanje na razgovoru za posao i imate velike šanse dobiti ga

Shutterstock
27.07.2021.
u 09:30

Sjetite se ovoga idući put kada vodite razgovor s potencijalnim poslodavcem.

Korisnik TikToka, @brookerxyz, podijelio je video koji bi mogao biti od velike koristi svima onima koji se trenutno prijavljuju za novi posao i odlaze na dogovorene razgovore.

Svima je poznat onaj trenutak kada potencijalni poslodavac kaže: "Dobro, imate li vi sada koje pitanje za nas?", ali i trenutak tišine koji nastaje jer se ne možemo sjetiti ničega što bi pitali.

Kako kaže ovaj Tiktoker, postoji jedno pitanje koje bi trebalo postaviti jer bi vas upravo ono, u 99 posto slučajeva, moglo dovesti na novo radno mjesto - barem je tako uvijek bilo kod njega.

"Zamislite idućih 6 do 12 mjeseci u tvrtki i osobu koja je na ovoj poziciji odlična, što vidite?", pitanje je kojim ćete dobiti odgovor što se točno očekuje od vas u budućnosti, a ne samo na početku kada dobijete posao.

Pogledajte video:

@brookerxyz

##jobinterviewtips ##job ##jobinterview ##employment ##tips ##lifehack

♬ original sound - BGreer

"Svaki put kada sam to pitao, poslodavci bi rekli da je pitanje odlično jer pokazuje da ste zainteresirani za poziciju", objasnio je u videu koji je pogledan nekoliko milijuna puta.

"Imam intervju za sat vremena, hvala ti na savjetu", napisala je jedna osoba.

Kako prenosi LADbible, netko je napisao još jedan savjet: "Uvijek pitam kako se mogu što bolje pripremiti za prvi radni dan, što očekuju. Treba pokazati samouvjerenost i interes."

Koju boju odjeće odabrati za razgovor za posao?

1/4
 

Komentara 1

DU
Deleted user
10:39 27.07.2021.

I onda će poslodavac vidjeti da sam debil kaj čita večernji, i poslati me van

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije