Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodno pakiranje

Popularna Nivea Q10 krema za njegu lica ima novi izgled

Nivea Q10
Foto: Nivea
1/5
14.10.2014.
u 16:04

Idealna frumla za pobjedu protiv bora

Koenzim Q10 ključan je faktor u njezi kože, uvelike odgovoran za zdraviju, ljepšu i svježiju kožu lica.

Nivea je prva prepoznala važnost ovog čarobnog sastojka i patentirala ga u svojoj formuli, a ove jeseni, za ljubitelje Q10 proizvoda pripremila je nova, praktična pakiranja popularnih krema zbog kojih žene diljem svijeta s osmijehom rješavaju znakove starenja kože.

Koenzim Q10 prirodni je sastojak kože i ima važnu ulogu u procesima njene zaštite i regeneracije. Dvije njegove najvažnije funkcije su pohrana energije unutar stanica kože te zaštita stanica od oštećenja – Q10 kao antioksidans neutralizira štetne slobodne radikale. Smanjenjem razine koenzima Q10 u koži ona se opušta i javljaju se prve bore. Nadalje, oslabljene stanice kože teže reagiraju na stres čime se smanjuje njihova sposobnost regeneracije.

Mlada koža proizvodi dovoljno Q10-a za zaštitu stanica. Međutim, s godinama njegova razina opada, a gubitak možemo nadoknaditi korištenjem proizvoda za njegu kože koje sadrže Q10 te konzumiranjem namirnica bogatih ovim koenzimom kao što su sirova riba, meso i orašasti plodovi jer Q10 koji se nalazi u hrani ostaje potpuno nerazgrađen ako se hrana jede sirova.

NIVEA Q10 PROIZVODI ZA NJEGU LICA U NOVIM, LJEPŠIM PAKIRANJIMA:

NIVEA Q10 PLUS dnevna krema protiv bora

Foto: Nivea

Sadrži kreatin koji poboljšava djelovanje koenzima Q10 protiv bora. Dnevna Q10 plus krema vraća koži elastičnost i čvrstoću te djeluje na sitne linije i smanjuje bore. Koži lica vraća mladolik izgled, pruža pojačanu UVA zaštitu te dodatno njeguje vitaminom E, pogodnim za sve tipove kože. Preporučena MPC (50ml): 69,50 kn

NIVEA Q10 PLUS noćna krema protiv bora

Foto: Nivea

Obogaćena kreatinom, noćna Q10 plus krema obnavlja kožu “Q10 efektom” te tijekom noći otklanja znakove dnevnog stresa. Ova intenzivna hidratantna krema djeluje regenerativno na stanice kože dok spavate - za buđenje s osvježenom i glatkom kožom. Preporučena MPC (50ml): 69,50 kn

NIVEA Q10 PLUS krema protiv bora za područje oko očiju

Foto: Nivea

S koenzimom Q10 i kreatinom djeluje regenerativno na bore tamo gdje je koža najnježnija. Lagana, njegujuća krema lako se apsorbira i trenutno razbuđuje i osvježava kožu oko očiju. Obogaćena posebnim UVA i UVB filterima pogodnim za osjetljivu kožu oko očiju, štiti od znakova starenja uzrokovanog sunčevim zračenjem. Preporučena MPC (15ml): 58,00 kn

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije