Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispusti ga u tavu

Pokazala kako savršeno razbiti jaje pa oduševila mnoge: 'Ovo je tako jednostavno!'

TikTok
07.02.2021.
u 07:00

Video je pregledan više od 800 tisuća puta, a mnogi su ostali oduševljeni s njezinim trikom.

Nevjerojatno jednostavna metoda razbijanja jaja postala je viralna nakon što su se korisnici društvenih mreža zapitali zašto im nikada prije nije pala na pamet ova tehnika. 

Bez obzira na to razbijate li ih sa strane tave ili ste usavršili razbijanje jaja jednom rukom, korisnica TikToka @Maddysumnerx pokazala je alternativni način, kako piše Mirror.

@maddysumnerx

Testing tik tok theories

♬ original sound - maddy

- Ako jaje ispustite u tavu, ona savršeno puca - objasnila je Maddy u svom videu te pokazala kako ona ispušta svoje jaje u tavu na štednjaku, a zatim podigne svaku polovicu ljuske te pokaže kako su savršeno pukle na pola.

Video je pregledan više od 800 tisuća puta, a mnogi su ostali oduševljeni s njezinim trikom.

Kupila jaja u supermarketu pa se i sama iznenadila kada su se izlegla tri pačića:

1/2
Ključne riječi

Komentara 2

CR
crocro
07:32 07.02.2021.

Katastrofalno krivo. A najveće je zlo što, eto odrasli njudi niti jaje sami ne znaju razbiti i ispeći pa moraju slušati upute koje kakvih besposličara. A kako će jaja razbijati oni kojima nije dovoljno jedno jaje i koji jaja jeduu na malo ulja u tavici. Da li će tako razbijati ako ima ulje koje će okolo špricati od pada jajeta ili više jaja? Da li će joj smetati fragmenti polomljene ljuske jajeta pod zubima? I da li zna koliko je higijenski bacati jaja u ljusci po tavici i da li dodatno ostaju bakterije u posudi? Osim ako je pere jaja prije bacanja u tavicu. Očito smo stvarno glupi da ne znamo niti jaja ispeći ili skuhati.

DH
dalibor.hren
10:20 07.02.2021.

Kako na vrućoj tavi razbizi i ispeći četiri jaja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije