Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz samo jednu stvar

Pokazala jednostavan trik za pakiranje stvari tako da nikada ništa ne zaboravite: 'Ovo je sjajno!'

TikTok
08.06.2021.
u 07:00

Njezin video pregledan je gotovo 100 tisuća puta, a mnogi su pohvalili njezinu ideju.

Odlazak na jednodnevan izlet zahtijeva pripremanje i pakiranje brojnih stvari, ali uvijek se dogodi da zaboravimo neke važne predmete. No, jedna majka otkrila je svoj način pakiranja koji olakšava provjeru i osigurava da ništa ne zaboravimo.

Shannon Doherty, majka četvero djece, na TikToku objavila je video u kojem je pokazala svoju ideju, a mnogi su ostali oduševljeni.

@athomewithshannon

BEST SUMMER HACK 💡BEACH READY CAR ORGANIZER! Tips from busy Mom of 4!! ##momhack ##parentinghacks ##carhacks ##momhacks ##tiktokpartner ##learnontiktok

♬ original sound - Shannon Doherty

Naime, kako prenosi Metro, umjesto da sve pakira u torbu, ona koristi plastični spremnik cipela koji je prepolovila i pričvrstila na sjedalo automobilu uz pomoć naslona za glavu. Tako jednostavno može spremiti sve potrebne stvari u automobilu i odmah provjeriti što sve ima i je li nešto zaboravila.

U džepove spremnika stavlja stvari poput kreme za sunčanje, četkice za kosu, dječjih maramica i kompleta za prvu pomoć. Također dodaje odjeću za plažu, sunčane naočale, boce s vodom i sredstvo za dezinfekciju ruku.

Njezin video pregledan je gotovo 100 tisuća puta, a mnogi su pohvalili njezinu ideju. - Uvijek nešto zaboravljam kad idem na plažu. Ovo je sjajna ideja i štedi prostor u prtljažniku automobila - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Otkrila jednostavan trik kojim je u tri godine uštedjela za novi stan:

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije