Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova kolekcija

Pogledajte sedam ključnih lookova H&M-a za sezonu jesen/zima

hm (1)
Foto: hm
1/6
15.05.2012.
u 09:17

Kolekcijom dominiraju tamniji tonovi, jednostavne linije, pletivo i metalik modni detalji

I dok nas upravo preplavljuju proljetni trendovi, poput pastelnih i neutralnih tonova, cvjetnoga printa i pidžama hlača, predlažemo vam da zavirite u H&M-ov svijet jesenske mode. Upravo su objavili look book sezone jesen/zima 2012., a dominiraju, naravno, tamniji tonovi, jednostavne linije, pletivo i metalik modni detalji.

S obzirom na popularnost ovog brenda kod nas, ne sumnjamo da će se fashionistice i te kako inspirirati ovim trendovima, a mnoge od njih i nabaviti nekoliko komada iz ove kolekcije.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Milkica
10:20 15.05.2012.

Lookova?! Bogu hvala na engleskom. Naša bi književnost bila kudikamo bogatija da se engleski ranije počeo koristiti. Poznato je da je hrvatski siromašan jezik i da se na njemu ne može bogznašto izreći.

MA
maxxxx
11:07 15.05.2012.

ključni lookovi anoreksija i bulimija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije