Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strast pod plahtama

Pogledajte savjete za predigru koji će sigurno začiniti atmosferu u spavaćoj sobi

Shutterstock
27.10.2019.
u 19:34

Osim seksa, veliku ulogu igra i ono što dolazi prije, a to je predigra. Neki je zanemaruju, a upravo u njoj leže mnoge tajne

Iako čari počinju u spavaćoj sobi, pod plahtama, važan dio seksa je i sama predigra koja se događa netom prije, a potrebno je stvarno malo da se pokrenu strasti. Evo nekoliko savjeta.

Foto: Thinkstock

Prije svega važno je pripremiti spavaću sobu, ali i partnera na ono što slijedi. Nježno ga probudite iz sna noktima tako da prođete po unutarnjoj strani njegovih bedara. Skidajte s njega komad po komad odjeće, nježno ga izljubite i napravite sve što je potrebno kako bi pobudile interes za ono što slijedi.

Ako se nalazite na zabavi ili sličnom mjestu, pobrinite se da uzburkate strasti tako što ćete mu dati do znanja da ispod odjeće ne nosite ništa. Očekujte njegovu reakciju koja će vjerojatno uslijediti vrlo brzo.

Preuzmite inicijativu i prepustite se. Pokažite tko je glavni i povedite strasti u smjeru u kojem želite. Partneri vole kada je netko drugi glavni, a i ženama se sviđa ta uloga. 

Uvijek možete stvoriti i posebnu atmosferu raznim stvarima u spavaćoj sobi, a samo morate biti kreativni i pustiti mašti na volju. Obratite pažnju i na određene dijelove tijela kao što su uši, ruke, stopala koja su osjetljivija i čije dodirivanje važno pobuđuje sva osjetila. 

Iznenadite ga povremenim šaputanjem u uho stvari koje mu želite raditi, a koraci će voditi do sobe. Važnu ulogu igraju i poruke koje partneru možete slati u bilo koje doba dana ili večeri, a koje će dodatno začiniti aktivnosti u spavaćoj sobi. 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:27 27.10.2019.

Je li to stav prepisivaca s interneta ili jednostavno ponovljena katastrofalna greska koristenja google prevoditelja? Dajte angazirajte lektora i ovakve smijesne gluposti se nece ponavljati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije