Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sportski šik

Pogledajte kolekciju Rite Ore za adidas Orignals koja je stigla u dućane

Rita Ora za adidas originals
Foto: adidas
1/11
09.09.2014.
u 14:12

Kolekcija je inspirirana modernom djevojkom koja voli sportski stil te ne izlazi iz omiljene 'hoodice' ali istovremeno je jako seksi.

Colour Block kolekcija koju je Rita Ora dizajnirala za adidas Originals ekskluzivno je dostupna u adidas Originals shopu u Bogovićevoj ulici, adidas shopovima u Ilici i Arena centru u Zagrebu te u adidas shopu u Zadru.

Kolekcija je inspirirana modernom djevojkom koja voli sportski stil te ne izlazi iz omiljene 'hoodice' ali istovremeno je jako seksi.

Sastoji se od tenisica, majica, donjeg dijela trenirke, tajica, kape i pomalo otkačenog kombinezona.

Foto: adidas

Sve komade karakterizira prepoznatljivi print koji se sastoji od tri 'bloka' upečatljivih boja - plave, ružičaste i žute, koji su ujedno i potpis cijele kolekcije, a svojom originalnošću istaknut će svaku modnu kombinaciju.

''Željela sam dizajnirati nešto jako zabavno ali i zavodljivo te sam zato koristila motiv 'blokova' živih boja u dizajnu. Nadam se da će ih fanovi obožavati baš kao i ja'', rekla je Rita Ora.

Druga kolekcija Roses u Hrvatsku stiže početkom studenog. Inspirirana je ljubavnim pjesmama i prirodom, a cvjetni uzorak odraz je romantike koju svaka djevojka nosi u sebi te su dodatno naglašeni velikim i upečatljivim printom adidas trolista. Sastoji se od 'hoodice', majica, tenisica, kape i donjeg dijela trenirke.

>>Rita Ora predstavila novu kolekciju u Londonu i oduševila fanove

>>Zavirite u njezin ormar i otkrijte što u njemu 'skriva' Anita Dujić Veljača

Komentara 2

HR
HRVATSKA89
23:29 09.09.2014.

nije vise ni jedan proizvodjac ko sto je nekad bio sve neke bljestave majice koje samo sto ne govore gledaj me ali stvarno se moras namuciti da nadjes nesto ne upadlnivo ovim klincima koji to nose proizvodjaci bi trebali platiti ili pokloniti

EA
ex_animo
14:48 09.09.2014.

Nije ni Adidas što je nekad bio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije