Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Pogledajte kolekciju nakita sa zubima od vepra i staklenim okom

Zbog prolaznosti trendova čini se kao da nakitu nedostaju kvalitete istine i idealne ljepote koje umjetnost često prisvaja.
24. kolovoza 2018. u 12:21 1 komentara 531 prikaza
NOVA KOLEKCIJA NAKITA LAPIDARIUM INSPIRIRANA OPEROM
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/4

Nakit, kao dio mode, često se smatra površnim i materijalnim u usporedbi s umjetnošću koja se smatra vječno lijepom, i po svojoj prirodi, duhovnom. Zbog prolaznosti trendova čini se kao da nakitu nedostaju kvalitete istine i idealne ljepote koje umjetnost često prisvaja. 

Nanožice trendovi Hippie ili fancy, nanogvice su se vratile u velikom stilu

Josip Tešija i Juraj Vuglač posjetili su budući dom operne dive Dubravke Šeparović Mušević i opremljeni unikatnim nakitom iz Lapidariuma krenuli su u potragu za umjetnosti.

NOVA KOLEKCIJA NAKITA LAPIDARIUM INSPIRIRANA OPEROM
1 / 4
NOVA KOLEKCIJA NAKITA LAPIDARIUM INSPIRIRANA OPEROM

Industrijski proizveden nakit nema umjetničku vrijednost, ali unikatni komadi čija pažljiva izrada iziskuje koncentraciju, vještinu i vrijeme su umjetnička djela, u novoj kolekciji izrađeni od srebra, bakra, zubi vepra i staklenog oka.

Nanožice promo Napokon su stigli: Najljepši srebrni ukrasi za šetnju po pješćanoj modnoj pisti

Ti komadi nositelju daju novu osobnost i sigurnost kojom se tu osobnost usudi izraziti. Fotografije izašle iz ove suradnje pokazatelj su različitih osobnosti koje Josip kao model izražava nošenjem različitih komada umjetničkog nakita. 

 

 

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
  • berija:

    Majke ti, znaju li vam novinari gramatiku? Gdje ih nalazite? Zubi od vepra? Što, zubi načinjeni od vepra ili veprovi zubi?