Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Pogledajte kolekciju nakita sa zubima od vepra i staklenim okom

Zbog prolaznosti trendova čini se kao da nakitu nedostaju kvalitete istine i idealne ljepote koje umjetnost često prisvaja.
24. kolovoza 2018. u 12:21 1 komentara 514 prikaza
NOVA KOLEKCIJA NAKITA LAPIDARIUM INSPIRIRANA OPEROM
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/4

Nakit, kao dio mode, često se smatra površnim i materijalnim u usporedbi s umjetnošću koja se smatra vječno lijepom, i po svojoj prirodi, duhovnom. Zbog prolaznosti trendova čini se kao da nakitu nedostaju kvalitete istine i idealne ljepote koje umjetnost često prisvaja. 

Nanožice trendovi Hippie ili fancy, nanogvice su se vratile u velikom stilu

Josip Tešija i Juraj Vuglač posjetili su budući dom operne dive Dubravke Šeparović Mušević i opremljeni unikatnim nakitom iz Lapidariuma krenuli su u potragu za umjetnosti.

NOVA KOLEKCIJA NAKITA LAPIDARIUM INSPIRIRANA OPEROM
1 / 4
NOVA KOLEKCIJA NAKITA LAPIDARIUM INSPIRIRANA OPEROM

Industrijski proizveden nakit nema umjetničku vrijednost, ali unikatni komadi čija pažljiva izrada iziskuje koncentraciju, vještinu i vrijeme su umjetnička djela, u novoj kolekciji izrađeni od srebra, bakra, zubi vepra i staklenog oka.

Nanožice promo Napokon su stigli: Najljepši srebrni ukrasi za šetnju po pješćanoj modnoj pisti

Ti komadi nositelju daju novu osobnost i sigurnost kojom se tu osobnost usudi izraziti. Fotografije izašle iz ove suradnje pokazatelj su različitih osobnosti koje Josip kao model izražava nošenjem različitih komada umjetničkog nakita. 

 

 

VIP izdvaja za Vas

  • berija:

    Majke ti, znaju li vam novinari gramatiku? Gdje ih nalazite? Zubi od vepra? Što, zubi načinjeni od vepra ili veprovi zubi?