Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika podrška

Pogledajte kako izgleda kad se s balkona u Zenici ori 'Rođen u Zagrebu'

23.03.2020.
u 10:17

Odabrali su popularnu pjesmu kao znak podrške potresom pogođenom Zagrebu

Mi u kući smo došli na ideju da svaku večer u 20 sati, kad je aplauz, pustimo jednu pjesmu kao znak podrške svim sferama kojima treba podrška. Tetama na blagajni, medicinarima, ljekarnicima, vozažima, pekarima... Večeras smo mislili pustiti Ciao Bella za Italiju, ali smo pomaknuti za sutra, zbog događanja u Zagrebu pa ćemo pustiti neku pjesmu vezanu za Zagreb, napisala je jučer Emma Imširović iz Zenice na društvenim mrežama, gdje je objavila i video podrške za Zagreb.

Na Facebooku je zamolila i za prijedlog pjesama, a na kraju je odluka pala na 'Rođen u Zagrebu', pjesmu ITD Benda koja je inače obrada Springsteenovog hita 'Born in the USA'. Emma i Edin Imširović pozdravili su sve i poručili - ostanite doma, a kako izgleda kad se u Zenici ori 'Rođen u Zagrebu', pogledajte u videu: 

Objava na Facebooku u kratkom je roku skupila 1700 lajkova, gotovo 300 komentara te je podijeljena više od 960 puta. Inače, osim Zenice, sinoć su i Sarajevo, Beograd i Novi Sad poslali podršku Zagrebu velikim pljeskom s balkona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije