Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viralni video

Pogledajte jednostavan trik s kojim ćete pronaći savršenu veličinu traperica bez isprobavanja

TikTok
29.07.2020.
u 15:16

Tvrdi da trik radi s trapericama svih marki, a objasnila je i kako se izvodi.

Zbog trenutačne situacije s koronavirusom, mnogi se još ne osjećaju dovoljno sigurno da isprobavali odjeću u dućanima, a i mnogi to ne vole raditi preko ljeta. No jedna žena pokazala je odličan trik kako isprobati traperice bez isprobavanja u kabini i oduševila je mnoge. 

@billiexnewland

Finding your ##perfect pair of ##jeans is now a breeze!👖##tiktokfashion ##styletips ##fashionhacks ##hack ##moreyouknow ##viral ##tutorial ##lifehack ##fyp

♬ original sound - billiexnewland

Billie Newland (25) objasnila je kako je trik otkrila slučajno dok je prala rublje te ga je odlučila podijeliti na društvenim mrežama. U svojem videu objašnjava da za mjerenje struka hlača treba samo staviti svoju podlakticu u struk. Ako ona savršeno pristaje, traperice su vam dobre u struku. Ako vam nakon ruke još ima mjesta, onda će vam biti prevelike, a ako vam ruka ne stane u njih, bit će vam premalene. Također tvrdi da ovaj trik radi sa svim markama.

Njezin video objavljen na TikToku prikupio je više od 1,6 milijuna pregleda te više od 270 tisuća lajkova, a mnogi su bili oduševljeni trikom.

- Odličan savjet, hvala ti!, komentirala je jedna korisnica.

- Baš sam se nadala da ću pronaći nešto ovakvo, hvala ti, glasio je jedan komentar. Dok su drugi savjetovali za jednostavniji način ovog trika, odnosno da se struk hlača omota oko vrata i ako se rubovi dodiruju, onda savršeno pristaju. No ako se preklapaju, onda su prevelike.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Komentara 1

DU
Deleted user
16:42 29.07.2020.

Seoske švercerice baba Jela, Franca, baba Klara... donosile odjevne predmete iz Trsta 1970- ih i tako isprobavale veličinu... :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije