Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blogerica tvrdi

Isprobala traperice iz tri dućana: Niste se udebljali, sve su im veličine različite!

Instagram
22.07.2020.
u 10:20

Na svom Instagram profilu pokazala je nevjerojatnu razliku u veličinama nakon što je naručila traperice u tri različite veličine iz tri dućana.

Kupovanje nove odjeće uvijek je zabavno, ali isprobavanje gotovo nikada nije. Odjevni predmeti možda ne izgledaju baš onako kako ste se nadali, mogli bi biti predugi ili prekratki na rukavima ili nogavicama, a ponekad ne možete ni zakopčati odjeću. I dok bi vam posljednje moglo uzrokovati da se osjećate loše o sebi, lifestyle blogerica na Instagramu istaknula je važan razlog zbog kojeg to ne biste trebali dopustiti, prenosi mirror.co.uk. 

Foto: Instagram screenshot

Obožavateljica mode sa sjedištem u Leedsu, koja objavljuje objave na Instagramu pod imenom @the_rebeccaedit, nedavno je naručila tri para traperica popularnih marki, u tri različite veličine, kako bi pokazala kako veličina nije uvijek točna i ispravna i može se drastično razlikovati između trgovina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CLOTHES ARE MADE TO FIT YOUR BODY, NEVER CHANGE YOUR BODY TO FIT THE CLOTHES! Sizing. Specifically high street sizing. I have no words. These photos feature jeans in a size 8, a size 10 and a size 12. Now if you've seen my stories today you can probably guess which is which but the point I'm trying to make is this: sizing is not an exact science (especially in fast fashion) and you absolutely cannot attach your self-worth to the number on the label because you're setting yourself up to fail! I mean, look!!! The white jeans are a size 8 - a little snug yes, but on. The black ones are a size 10, roomy, comfortable and make me feel great. The blue ones, the ones that I couldn't even get over my arse (see final photo for all that booty 🍑!!!) are a size 12. Is there any wonder no one knows what size they are?! This to me is madness and if I wasn't as comfortable in my own body and my own skin as I am, these jeans would make me feel rubbish, worthless, fat and the list goes on. But I am begging you all, PLEASE do not let the clothes define how you feel about yourself. You are more than a size label. You are more than those jeans that don't quite fit right. And if something doesn't fit you please remember that there is NOTHING wrong with your body and EVERYTHING wrong with the clothes. Don't get me wrong I appreciate, and have come to expect differences in sizing between brands and styles and I'm also aware that I've put on a few extra lbs throughout lockdown but I cannot comprehend a world where a size 12 pair of jeans are SMALLER than a size 8 pair of jeans?!? So hunnies, do not be discouraged by clothes that don't fit, don't let them distort your perception of your beautiful, wonderful body and certainly don't let them ruin your day. You are enough, just the way you are 💕

Objavu dijeli Becki | LIFE & STYLE | OOTD (@the_rebeccaedit)

Becki je kupila bijele traperice veličine 34 na ASOS-u, crne u veličini 36 u Topshopu i plave veličine 38 u Zari. Svaki par drugačije joj je stajao, a blogerica je bila zapanjena otkrićem da je par veličine 38 zapravo manji od veličine 34 koju je naručila. Na Instagramu je podijelila snimke isprobavanja svih traperica. Pored toga, napisala je: ‘Odjeća je napravljena da odgovara vašem tijelu, nikad ne mijenjajte svoje tijelo da odgovara odjeći.’

Foto: Instagram screenshot

- Dimenzije nisu znanost, pogotovo ne u brzoj modi. Nemijte se poistovjećivati s konfekcijskim brojem. Ovo je za mene ludilo i da se ne osjećam dobro u svojoj koži kao što se osjećam, zbog ovih hlača osjećala bih se bezvrijedno, debelo, smećem… Stoga vas molim, nemojte da vam odjeća definira kako se osjećate u svom tijelu. Vi ste više nego broj na etiketi. Više ste nego hlače u koje ne stanete. Ako vam nešto ne odgovara, zapamtite da ništa nije krivo s vašim tijelom, već je krivo s odjećom - napisala je u svojoj objavi. 

Foto: Instagram screenshot

Mnogi su je pohvalili zbog njene objave, a i sami su bili iznenađeni različitim veličinama.

- Hvala ti što si podijelila ovo, mislim da mnogi moraju čuti istinu - komentirala je jedna korisnica.

- Ovo se dogodilo jednoj djevojci koju poznajem. Mislila je da se udebljala. Hvala ti na dijeljenju - ispričala je druga korisnica.

Dječak se svake noći iskrade iz krevetića kako bi spavao s najboljim prijateljem - psom:

Komentara 1

CR
crna.rupa
17:43 22.07.2020.

Ako to niste do sada znali i blogerica vam je to morala reći pod hitno potražite pomoć doktora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije