Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Podijelila trik za čišćenje drvenih kuhača pa šokirala mnoge količinom prljavštine na njima: 'Ovo je grozno'

TikTok
10.02.2021.
u 07:00

Njezin video prikupio je više od 13 milijuna pregleda

Drvene kuhače koriste se gotovo svakodnevno, ali rijetko tko razmišlja o njihovoj čistoći. Kad završimo s kuhanjem, jednostavno ih obrišemo ili stavimo u perilicu suđa. Međutim, jedna žena otkrila je kako to nije dovoljno za pravilno čišćenje, piše Mirror.

U svom TikTok videu otkrila je kako dubinski očistiti drvene kuhače te pokazala koliko se prljavštine stvarno nalazi na njima. Njezin video prikupio je više od 13 milijuna pregleda, ali i šokirao mnoge.

@miss.clean.with.me

I was not prepared for this🤢 Tiktok teaches me so much! #clean #cleaning #satisfying #asmr #cleantok #foryou #fyp

♬ Bubble pop electric - 𝔞𝔲𝔡𝔦𝔬𝔰 ꕥ

Pokazala je kako svoju kuhaču stavlja u čašu s kipućom vodom te ostavi oko 30 minuta da odstoji. Nakon tog vremena, voda postaje mutna i puna čestica prljavštine. 

Mnogi nisu mogli vjerovati koliko je prljavštine na jednoj kuhači. - Bojim se ovo napraviti. "Tko zna što ću otkriti", komentirala je jedna korisnica, dok je druga rekla: "Drvene stvari sadrže najviše bakterija i plijesni. Primaju sve kao spužve!"

Soda bikarbona može učiniti čuda, no nemojte je upotrebljavati za ovo...

1/6

Komentara 3

Avatar Cornelius
Cornelius
12:07 10.02.2021.

A jel se kuhača u čašu stavlja lijevom ili desnom rukom?

SI
siglinde9999
09:18 11.02.2021.

I ja sam to oprovala sa 10 godina starom kuhaćom i nisam uočila takvu prljavštinu. Taj video je samo dokaz da prije nego kod neke domaćice bnešto pojedeš, pogledaj joj kuhijnski opribor.

Avatar Warded
Warded
11:52 10.02.2021.

Stara drvena kuhača, bez extra čišćenja, daje poseban šug

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije